Vacature Software ontwikkelaar .NET - Den Haag

Den Haag

Onderlinge 's-Gravenhage
  • Onderlinge 's-Gravenhage
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Onderlinge ’s-Gravenhage is een onafhankelijke pensioen- en levensverzekeraar in Den Haag. Met onze producten bieden wij onze klanten financiële zekerheid. We staan voor belangrijke vernieuwingen op het gebied van productontwikkeling, ICT en communicatie. Je wordt gestimuleerd om je ideeën te delen en projectmatig te werken. Onze kerncompetenties zijn: deskundig, inlevend, proactief en resultaatgericht.

De afdeling ICT vormt een essentiële schakel in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen.

Voor de afdeling Systeemontwikkeling binnen de sector ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke software ontwikkelaar .NET.

De uitdaging
In deze zelfstandige functie met veel ruimte voor innovatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatiesystemen op basis van een functionele specificatie. Je bouwt en test programmatuur en je houdt je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van systeemtesten. Je voert ook regelmatig reviews uit. Verder zorg je voor het opstellen, actueel houden en beheren van systeemdocumentatie. In deze functie werk je nauw samen met de functioneel ontwerper en de gebruikers, veelal in multidisciplinair projectverband.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een voor de functie relevante (Bachelors/HBO) opleiding, aangevuld met meerdere jaren ervaring als ontwikkelaar in een .NET/C# omgeving. Tevens heb je relevante ervaring met de technieken WCF, MVC en Javascript. Je hebt kennis van en/of ervaring met SOA concepten, object oriëntatie en Oracle databases en de toepassing ervan in een complex administratieve automatisering. Kennis van KnockoutJS, React.js, ASP.Net core2.2, WebAPI, Oracle en MSSQL is een sterke pré. Naast analytische en communicatieve vaardigheden beschik je over een proactieve instelling, heb je een goed ontwikkeld inlevingsvermogen en ben je resultaatgericht. Daarbij is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en spreekt het je aan met andere vakdisciplines samen te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Een brede functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden binnen een professionele, ambitieuze en solide organisatie. Een prettige, informele werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Verzekeringsbedrijf, aangevuld met diverse bedrijfsregelingen, waaronder een 13e maand en flexibele werktijden.

Ben jij de ICT professional die wij zoeken?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de manager ICT Systeemontwikkeling Carmen Boksteen, telefoonnummer 070 - 342 13 65.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Carmen Boksteen
070-342 1365
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag