user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Windows Engineer | Cloud | Regio Groningen

SysteembeheerderSystem Engineer
iSense ICT Professionals
 • iSense ICT Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Daar ben je dan: Infrastructuur Engineer met veel kennis en ervaring. Ja, je hebt veel ervaring met complexe Windows Server omgevingen. Ja, Cloud en Systeem Center werk je dagelijks mee. En ja, je zoekt een rol als Lead System engineer binnen een leuke  en internationale omgeving. Ik zeg: reageer!

Future goals
Onze klant werkt aan een Hybrid MS Platform.  Ze willen alles zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten om bijvoorbeeld snellere overstappen ta maken naar nieuwe tooling en MS technieken wanneer deze mogelijk zijn.
Zo zijn ze nu bijvoorbeeld bezig met een plan hoe men het beste een Cloud omgeving verder zou kunnen inzetten. Daar moet jij in een rol in nemen om de juiste keuzes nu, maar ook in de toekomst, voor te nemen.
We zoeken dus een lead Windows Engineer. Nee, je moet niet overige teamleden gaan coachen of POP gesprekken gaan voeren. Wat we wel zoeken is iemand die, op technisch gebied, structuur en richtlijnen gaat uitzetten en het infrastructuurteam daarin meeneemt. Jouw kennis en visie over een optimaal werkende IT infrastructuur is zo overtuigend en technisch goed onderbouwd dat collega’s snel jouw keuzes en mening accepteren en zelfs afwachten.

Wat zijn je taken?
 • Het proactief beheren van een gevirtualiseerde server omgeving, waarborgen van de security van de IT Infrastructuur en waarborgen en door ontwikkelen van  het Infrastrctuur architectuur.
 • Je zorgt samen met je Infrastructuur team voor de continue beschikbaarheid van de Private Cloud, beheer  van de werkplekken en WAN en WLAN netwerken.
 • Je draagt zorg voor een nieuw te ontwikkelen IT infrastructuur landschap;
 • Daarnaast leid je diverse IT Infrastructuur projecten (als Lead engineer)
 • Je zorgt samen met het team ervoor dat hun systemen 24/7 beschikbaar zijn; Dit betekend dat je om de 4 a 5 weken een stand-by dienst hebt;
 • Je beheert proactief de ontwikkeling van hun IT infrastructuur. Dit doe je samen met je team, maar ook door vele besprekingen met de business.

lees meer

Functie-eisen Eisen
We zijn op zoek naar een senior system engineer die toe is aan een volgende stap!
 
 • HBO+ werk- en denkniveau. Een pre is als je ook een HBO gerelateerde IT opleiding succesvol hebt gevolgd en afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als System Engineer binnen een complexe en grote Windows Server omgeving.
 • Je hebt aantoonbaar werkervaring met migraties van serveromgevingen naar gevirtualiseerde en /of in de Cloud draaiende serveromgevingen;
 • Daarom heb je been kennis en ervaring met HyperV, Azure of bijvoorbeeld Amazon Cloud, AD en SCOM.
 • Je vak is je hobby en bent oprecht een geïnteresseerd in alle nieuwste trends binnen Microsoft georiënteerde  server omgevingen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van vele IT Infra projecten. Het liefst heb je daar een lead rol in een of meerdere gehad.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een international opererende organisatie en bevindt zich in het noorden van ons land. De organisatie bestaat in Nederland uit circa 300 man waarvan 15 IT-medewerkers. In Nederland werken in totaal circa 50 IT collega's dagelijks aan het verder ontwikkelen van hun complexe IT landschap. De IT-afdeling is opgedeeld in een afdeling applicaties en een afdeling infrastructuur. Momenteel groeit de organisatie zeer snel en ze zijn op zoek naar ambitieuze medewerkers die het IT-team wil komen versterken.De organisatie positioneert zich als een groeiende onderneming met een platte bedrijfscultuur. De deur staat voor iedereen open en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. Het is een ondernemende en prestatiegedreven organisatie waar je als starter en/of junior jezelf verder kan ontwikkelen zowel via werkervaring als hun uitgebreide pakket aan trainingen en cursussen. Verder heerst er een informele sfeer waar je ook de ruimte krijgt om zelf dingen te bedenken en op te pakken..

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een 40-urige werkweek;
Je hebt recht op minimaal 25 vakantiedagen en jaarlijks 2 bonusdagen wanneer je geen enkele kalenderdag ziek bent geweest. Daarnaast kun je tegen een voordelig tarief maarliefst 7 vakantiedagen extra verkrijgen!
8% Vakantiegeld
Een jaarlijkse bonusregeling die tot meer dan een 13e maand kan oplopen;
Een goede pensioenregeling;
Relevante opleidingen worden 100% gefinancierd waarbij men graag wil dat je jaarlijks laat opleiden om verder te groeien in kennis en kunde;
Reiskosten vergoeding;
Diverse collectieve verzekeringen waar je dan korting op kan krijgen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Rishaad van der Est
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen