user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature PHP Developer

in Wanneperveen

Unity-X
 • Unity-X
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving PHP Developers
Wanneperveen

Voor onze vestiging in de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar ervaren PHP developers met affiniteit voor front-end-development. Een programmeur met enthousiasme voor het vak, op zoek naar een uitdagende baan waarbij er naast hard werken ook nog ruimte is voor ontspanning.

Over ons
Unity-X ontwikkelt onder andere managementsystemen, (maatwerk) websites en webapplicaties voor klanten in o.a. de reisbranche, financiële dienstverlening en de uitzendbranche. Bekende namen zijn ABN AMRO, Easy Staff en Fi.nl, daarnaast werken wij ook voor verschillende organisaties in het MKB. Wij staan voor solide oplossingen en werken hierbij altijd nauw samen met onze klanten. Wij houden van lekkere koffie, een informele werksfeer, korte vergaderingen en hebben een ‘work hard - play hard’-mentaliteit. Ons kantoor staat in Wanneperveen (dichtbij Meppel), waarmee wij goed bereikbaar zijn vanuit Steenwijk, Heerenveen, Zwolle, Emmeloord en Hoogeveen.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Als ontwikkelaar zal jij je bezig houden met het realiseren van de projecten voor onze klanten. Hierbij word je ondersteund door een team van ervaren ontwikkelaars, designers en een projectmanager. Wij zijn op zoek naar iemand die graag actief meedenkt met onze opdrachtgevers en daarnaast het liefst bezig is met het schrijven van gedegen en solide code.

Onze ideale kandidaat heeft de volgende eigenschappen:
 • Hbo-werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring met het ontwikkelen in PHP, MySQL en javascript libraries zoals jQuery.
 • Daarnaast is ervaring met OOP, XML, het MVC-model en front-end-development een pre.
 • Vindt het leuk om zich bezig te houden met de bedrijvigheden van onze klanten.
 • Is trots op zijn/haar eigen werk en houdt zich bezig met het maken van een zo goed mogelijke oplossing.
 • Ervaring met Scrum of een andere Agile werkmethode is een pre.
 • Vindt het leuk om zich verder te ontwikkelen in PHP en MySQL.

Wij bieden
Wij bieden jou gratis koffie, 25 vakantiedagen, een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid en een goed salaris.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Mail dan je vraag of motivatie en cv naar Willy Nijboer via willy@unity-x.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg