Vacature Informatiemanager - Zwolle

Zwolle

Deltion College
 • Deltion College
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Informatiemanager
Zwolle, 32 -40 uur per week

Hoe kan informatievoorziening optimaal bijdragen aan de gewenste onderwijs- en bedrijfsvoering? Welke nieuwe technologische mogelijkheden dienen zich aan en kunnen Deltion College helpen? Op die vragen zoek jij elke dag antwoorden, want jij weet dat de antwoorden dagelijks veranderen.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Binnen ons team I&A zijn we vol in ontwikkeling en bezig met allerlei nieuwe projecten. Het team I&A bestaat uit 30 enthousiaste collega’s die verantwoordelijk zijn voor onder andere beheer, infrastructuur, informatiemanagement, architectuur, projecten, security en privacy. Het team I&A valt onder de dienst Bedrijfsvoering die het onderwijs en de diensten ondersteunen op tal van gebieden zoals Huisvesting, Ruimtebeheer & Inrichting, Inkoop, Facilitair & Integrale Veiligheid, Technische Dienst en het Servicebedrijf. Voor het vakgebied informatiemanagement binnen het team Informatisering & Automatisering (I&A) zijn wij in verband met uitbreiding op zoek naar nieuwe collega’s.

Op basis van onze organisatiedoelstellingen en ICT-ontwikkelingen stel jij als Informatiemanager mede ons informatiebeleid en informatieplan op. Zo vertaal jij ontwikkelingen naar de beste informatievoorzieningen voor Deltion, terwijl je rekening houdt met architectuurprincipes, wet- en regelgeving en consequenties voor de bestaande informatiesystemen.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.
 

lees meer

Functie-eisen Jij bent
Een verbinder tussen het team I&A, het onderwijs en de diensten. Je maakt makkelijk contact met anderen, kunt relativeren en waardeert humor. Je bent een kei in projectmatig werken en beschikt over een flexibele en op groei gerichte mindset. Je bent een strateeg met veel businesservaring, kennis van het onderwijs en een aanjagersmentaliteit. Je kunt op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau communiceren, jouw mening onderbouw je altijd met feiten en je hebt een flinke dosis adviesvaardigheden in huis. Je werkt altijd naar het beste resultaat toe, terwijl je de eindgebruiker in gedachten houdt bij iedere stap. Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je begrijpt dat er verschil kan zitten tussen vraag en (on)mogelijkheden. Je voelt je thuis in alle lagen van een organisatie.

Verder zien we graag het volgende op jouw cv:
 • Minimaal een relevant hbo-diploma.
 • Ruime werkervaring met informatiemanagement/informatiehuishouding, bij voorkeur in het onderwijsveld.
 • Kennis op het gebied van infrastructuur, Security, Cloud services en connectiviteit.
 • Kennis van architectuur principes als TOGAF, Design Thinking, BISL en ervaring in Scrum en Agile.
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons bijvoorbeeld direct een jaarcontract. Als we na dat jaar allebei enthousiast zijn over jouw functioneren, krijg je een vaste aanstelling. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de cao mbo van toepassing.

Je kunt ook rekenen op:
 • Een maximaal bruto maandsalaris van € 4.359,- (schaal 10) en een eindejaarsuitkering van 8,3% (inpassing gebeurt op basis van ervaring en genoten salaris waarbij een arbeidsmarkttoelage tot de mogelijkheden behoort).
 • Meer dan 8 weken verlof per jaar.
 • Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in je werk.
Wanneer kun je beginnen?
Ben jij de Informatiemanager die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 10 januari2021, want we gaan daarna al snel over tot de eerste selectie. Solliciteer via de sollicitatiebutton en voeg je motivatiebrief en cv bij. 

Wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met Pieter de Goeij (Informatiemanager via 06-22305140) en/of Jeroen Kok (directeur Bedrijfsvoering) Je kunt je sollicitatie aan Pieter richten. Of kijk voor meer informatie op www.deltion.nl/werken-bij-deltion.

Bijzonderheden
De vacature staat open voor zowel interne als externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 4.359 p/m
Overige info Wil jij als Informatiemanager het informatiebeleid en informatieplan van het Deltion College opstellen? En heb je kennis op het gebied van infrastructuur, security en cloud-services? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatiemanager in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle