Vacature DevOps & Infrastructure Engineer - Eindhoven

Eindhoven

SPACEWELL
 • SPACEWELL
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een DevOps & Infrastructure Engineer.

Spacewell: een sterke en innovatieve wereldspeler
Spacewell, een bedrijf van de Nemetschek Group, is een technologie- en adviesverlenend bedrijf dat zijn klanten van over de hele wereld helpt om de prestaties van hun gebouwenportfolio's te verbeteren.

Ons hoofddoel is gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwinformatie te verzamelen en te verwerken. We besteden ruime aandacht aan de integratie van IoT en BIM in FMIS-software (Facility Management Informatie Systeem), zodat onze klanten voordeel kunnen halen uit uitgebreide assetinformatie en realtime-informatie van sensoren in gebouwen. Spacewell trad onlangs toe tot de Nemetschek Group, een beursgenoteerde strategische holdingonderneming waarvan de operationele dochterondernemingen wereldwijd meer dan 2.500 medewerkers tewerkstellen.

Ben je ook gepassioneerd door technologie en innovatie? Wil je klaarstaan voor grote klanten en deel uitmaken van een internationaal team van professionals die klanten wereldwijd te woord staan? Kom dan snel ons team versterken!

Je rol: een kans om verschil te maken
Als DevOps & Infrastructure Engineer stroomlijn je het proces waarin nieuw ontwikkelde software wordt getest en uitgerold. Je werkt aan testautomatisering en aan versnelde deployment scenario's en bent continu gefocust op het weghalen van barrières tussen de afdeling development en de beheerteams. Met bijvoorbeeld workflowtools en andere technische ondersteuning wordt het werk zoveel mogelijk gestroomlijnd en geautomatiseerd. Daarmee vormt de hele keten een naadloos geheel. Vanaf de eerst beschreven use case tot aan de uitrol van nieuwe functionaliteit.

Vanuit Infrastructure houd je je bezig met de inrichting en beheer van technische oplossingen op het gebied van ondersteunende infrastructuren (bijvoorbeeld offsite backup, virtualisatie en netwerken). Dit gebeurt in overleg met de architect.

Je draait mee in een multidisciplinair team van Java en Linux experts. Jouw vakgebied is heel breed en omvat alles wat nodig is om een Java-applicatie in een infrastructuur werkend te krijgen. Java-kennis is belangrijk maar daarnaast kennis van operating systems, scripting talen, en diverse middleware. In de praktijk heb je deze kennis nodig om nieuwe ontwikkelingen te doen en problemen op te lossen. Een belangrijk aspect is het up and running houden van de infrastructuur, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om nieuwe ontwikkelingen te doen in de modernisering van deployment (bijv. cloud native) en de security ervan.

Wat bieden wij
Wij bieden een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele sterk groeiende organisatie. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en naast een mooi salaris en een interessante variabele beloning, kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij
 • Wo-werk- en -denkniveau.
 • Passie voor softwareontwikkeling.
 • Teamplayer en creatief.
 • Kennis en ervaring met Java en diverse scripting talen zoals bash, python, groogy.
 • Kennis en ervaring met automatiseringstools zoals ansible, terraform en Jenkins.
 • Kennis en ervaring met Linux en middleware zoals mysql, apache, elastic, zabbix.
Interesse? 
Graag ontvangen we je brief en cv via de sollicitatiebutton

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Heb jij een passie voor softwareontwikkeling? Als DevOps & Infrastructure Engineer stroomlijn je het proces waarin nieuw ontwikkelde software wordt getest en uitgerold. Interesse?
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven