Vacature Applicatiebeheerder planningsoftware - Breda

Breda

Kober kinderopvang
 • Kober kinderopvang
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 28 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Applicatiebeheerder planningsoftware

Jij wordt binnen onze Kinderopvang organisatie dé expert op het gebied van onze applicaties Flexkids (planning) en Konnect (ouderapp). Je bent het aanspreekpunt voor alle gebruikers, zodat zij zo optimaal mogelijk met onze applicaties kunnen werken. Een spilfunctie waarbij je in staat bent om verschillende bordjes in de lucht te houden.

Jouw rol:
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks functionele en deels technische beheer van de applicaties Flexkids en Konnect. Daarbij lever je ondersteuning aan - en ben je aanspreekpunt voor - de
gebruikersorganisatie. Door jou bijdrage lopen de systemen op rolletjes en zijn alle gebruikers enthousiast en tevreden!
Je volgt de ontwikkelingen van de applicaties op de voet. Je initieert en zorgt voor verbeteringen van de systemen. Collega’s kunnen bij jou terecht voor vragen over toegang tot applicaties en functionaliteiten.
Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je ook mede verantwoordelijk voor een aantal vaste, terugkerende projecten met strakke deadlines, zoals tariferingen en bezettingsgraden. Daarin wordt ook verwacht dat je kleine aanpassingen in de query’s (SQL) kunt maken.

De afdeling
Deze vacature is onderdeel van het team Service, een dynamisch team dat volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit 15 planners, 3 applicatiebeheerders, 2 receptionisten, 1 beleidsmedewerker en 1 manager. 22 mannen en vrouwen van alle leeftijden. De sfeer is vaak levendig: er moet altijd wel ergens een brandje geblust worden. Prioriteiten stellen en beslissingen kunnen nemen is daarin erg belangrijk. We helpen elkaar waar nodig, maar werken ook erg zelfstandig.

Dit bieden wij jou
 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang, waaronder korting op kinderopvang van je eigen kinderen bij Kober, korting op bedrijfsfitness en deelname aan een collectieve zorgverzekering.
 • Inschaling van minimaal € 2.411 en maximaal € 3.193 bij een werkweek van 36 uur;
 • Een dienstverband voor 28-32 uur per week (verdeeld over 4 of 5 dagen) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren is verlenging mogelijk;
Kijk eens op onze website (www.kober.nl) om een beeld te krijgen van onze organisatie!
 

lees meer

Functie-eisen Je herkent jezelf in het volgende:
Wij zoeken iemand die uit nieuwsgierigheid, en uit zichzelf, op zoek gaat naar verbanden en oplossingen in de complexiteit van de verschillende systemen. Deadlines en hectiek schrikken je niet af: ze maken je juist scherper! De komende tijd zul je veel vanuit huis werken, waarbij het niet altijd mogelijk is om je optimaal te begeleiden: jij weet daarin, mede door de juiste vragen te stellen, je eigen weg te vinden en ziet dit juist als een uitdaging.
Je bent dienstverlenend, klantgericht en je kunt goed prioriteren. Je bent goed in het oplossen van problemen en bent analytisch sterk.

Dit staat op je cv:
 • Hbo- werk- en -denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als applicatiebeheerder.
 • Ervaring met het planningssysteem Flexkids, ouderapp Konnect en SQL is een pre.
Ben jij onze nieuwe collega?
Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton!

Heb je vooraf vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze iRecruiter Irma van der Made op telefoonnummer 06-2739 0051.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.411 - € 3.193 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda