Vacature IT Servicedesk Technician EMEA - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Topcon Europe Medical B.V.
 • Topcon Europe Medical B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT Servicedesk Technician EMEA
Capelle aan den IJssel, voltijds

Beschrijving van het bedrijf
Topcon Europe Medical B.V. is het EMEA hoofdkantoor van een Japans bedrijf dat oogheelkundige diagnostische instrumenten produceert. Vanaf Capelle aan den IJssel leveren wij medische apparatuur aan o.a. ziekenhuizen, specialisten en optometristen.

Met de implementatie van een gemeenschappelijk ERP-systeem binnen alle EMEA vestigingen, de kwaliteitsslag die we willen maken en de verdere centralisatie van IT-activiteiten, wordt de IT EMEA afdeling verder uitgebreid.

Wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte, op kwaliteit gerichte en gedreven collega die vanuit gedegen theoretische en praktische kennis op het gebied van IT, gebruikers binnen EMEA ondersteunt bij het efficiënt en effectief gebruiken van apparatuur en de verschillende gebruikte software.

Functieomschrijving
 • Jij bent het visitekaartje van de IT-afdelingen en het eerste aanspreekpunt voor jouw Europese collega's bij IT gerelateerde zaken. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan: problemen met computers/laptops en mobile devices, vragen over Office 365, account/wachtwoord reset, problemen met de printer etc. Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker (eventueel op afstand) snel weer aan de slag kan. Lukt dit niet, dan zet je de ticket door naar de tweede lijn.
 • Je prepareert en installeert hardware en de bijbehorende software.
 • Je beheert alle inkomende tickets en administreert alle uitgegeven hardware en software.

lees meer

Functie-eisen
 • Aantoonbaar mbo+-/hbo-werk- en -denkniveau op het gebied van IT met meerdere jaren ervaring - we verwachten een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. (Mocht je nog meer Europese talen beheersen dan is dat een pre).
 • Je bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen.
 • Je kan zowel zelfstandig werken als binnen een (project)team.
 • Je bent in staat om werkplekken op gebied van ICT volledig in te richten en te onderhouden, zodat gebruikers zonder problemen kunnen blijven werken.
 • Je ondersteunt Europese gebruikers bij gebruik van alle aanwezige apparatuur naast pc's/laptops, bijvoorbeeld videoconferentie-apparatuur en je hebt tevens een goede basiskennis v.w.b. netwerken.
 • We verwachten verder een goede kennis van Windows, Office 365, Active Directory, IOS/Android.
Wat bieden wij jou
Wij bieden een veelzijdige uitdaging in een internationaal georiënteerde omgeving, een informele werksfeer waar vernieuwing hoog in het vaandel staat. Het salaris en je arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer marktconform met een 13e maand, premievrij pensioen en 28 verlofdagen bij een werkweek van 40 uur. Flexibele werktijden met bloktijden van 10.00 tot 16.00 uur.

De standplaats voor deze positie is het kantoor in Capelle aan den IJssel. Gezien de aard van de werkzaamheden wordt een parttime dienstverband niet overwogen.

Voldoe jij aan dit profiel en ben je enthousiast om bij een wereldspeler op het gebied van hightech oogheelkundige en optometrische apparatuur te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier.

Meer informatie over Topcon Europe Medical B.V. vind je op onze website www.topcon-medical.eu/eu/pages/10-about-topcon.html.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wil jij de gebruikers op het gebied van IT, binnen EMEA ondersteunen bij het efficiënt en effectief gebruiken van apparatuur en de verschillende gebruikte software? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel