Vacature Microsoft 365 Specialist - Zwolle

Zwolle

Deltion College
 • Deltion College
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Microsoft 365 Specialist
Zwolle, 40 uur

Binnen het team Informatisering en Automatisering (I&A) zijn wij op zoek naar een Microsoft 365 Specialist met een sterke oriëntatie op werkplekmanagement voor 1,0 fte.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Binnen I&A maak je deel uit van het team technisch management. Het team ondersteunt de gebruikersorganisatie met het beheer en inrichten van de backoffice, clouddiensten, onderwijsapplicaties en overige informatiesystemen. Het team is verantwoordelijk voor o.a. infra-diensten zoals; moderne werkplek, servers, virtualisatie, storage, back-up, netwerken en cloud.

Je bent de kartrekker voor onze Microsoft 365 omgeving. Je denkt mee met onze onderwijs teams en diensten. Je zoekt naar mogelijkheden en adviseert de organisatie en het management. Je werkt aan de roadmap voor Microsoft 365, samen met o.a. functioneel beheer & Microsoft zelf. Microsoft 365 projecten kennen voor jou geen geheimen en begeleid je van inventarisatie tot uitvoering. Je sluit graag aan in de andere uitdagende trajecten die lopen bij I&A om advies te geven en doelen te realiseren. Denk hierbij aan trajecten als o.a.: Microsoft 365 back-up, moderne werkplek en teams migratie. Je kunt je goed vinden in de filosofie; 'flexibel door standaarden' en streeft die ook na in je ideeën en adviezen.

De werkzaamheden van het team bestaan uit:
 • Ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze Microsoft 365 omgeving.
 • Deltion collega’s helpen met het analyseren en oplossen van problemen vanuit de 2e lijn.
 • Ontwikkelen en bijhouden van de Microsoft 365 roadmap.
 • Door ontwikkelen en onderhouden van ons Sharepoint online portaal (in samenwerking met marketing & communicatie).
 • Ondersteunen van andere projecten vanuit jouw vakgebied.
 • Het optimaliseren van functioneel beheer voor Microsoft 365.
Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.
 

lees meer

Functie-eisen Jij bent
Je hebt een grote passie voor IT en bent bereid om je te verdiepen in nieuwe technieken en ontwikkelingen. Je wilt je blijven ontwikkelen in je vakgebied en bent in staat om je teamleden te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te helpen. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig en beschikt daarnaast over een analytisch vermogen en een proactieve, nauwkeurige werkhouding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over de nodige organisatie-sensitiviteit. Verder zien we graag het volgende op je cv:
 • Mbo+/hbo-werk- en -denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met Office 365 platform (certificering is een must), Sharepoint, Powershell en onderwijsprocessen en onderwijsapplicaties.
 • Kennis en ervaring met overige Microsoft (o.a. Azure) producten is een pre.
Het kan incidenteel voorkomen dat inzet buiten reguliere kantoortijden gewenst/vereist is. Wij verwachten hierin een flexibele houding van je.

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging. Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een maximaal bruto maandsalaris van € 3.916, - (schaal 9) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • 8 weken vakantie per jaar.
 • Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen met betrekking tot je werk.
 • Laptop voor zakelijk gebruik.
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 4 oktober het online sollicitatieformulierin, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Arjan Scheve (manager operations I&A), telefoonnummer: 038-8503310. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.deltion.nl.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 3.916 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle