Vacature Oracle Database Administrator - Leiden

Leiden

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid
 • Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 34 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Oracle Database Administrator
Leiden, 34 uur

Voor de afdeling ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste Oracle Database Administrator/ Technisch applicatie beheerder.

Wat ga je doen?
In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het beheer van de kernsystemen en databases binnen de IT-infrastructuur van Zorg en Zekerheid.

Het huidige systeemlandschap binnen de scope van het team is breed en bestaat voornamelijk uit Oracle georiënteerde systemen; Oracle Databases, ADG, Oracle WebLogic Server, Oracle Service Bus, ADW en Oracle Health Insurance (OHI). Deze systemen draaien op Oracle Enterprise Linux. Je voert het beheer van de systemen over de gehele linie uit. Daarnaast draai je mee in diverse projecten voor het upgraden en vervangen van delen van de on premise en cloud infrastructuur.
De belangrijkste werkzaamheden zijn:
 • Beheren, bewaking, optimaliseren, beveiligen van de Oraclesystemen en applicaties.
 • Opzetten, inrichten, verversen en onderhouden van de OTAP-omgevingen.
 • Installatie van updates en releases t.b.v. OHI.
 • Installatie en inrichting van programmatuur.
 • Meedraaien in projecten voor vernieuwing en optimalisatie van infrastructuur en informatiebeveiliging.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring binnen minimaal twee van onderstaande aandachtsgebieden en je wil je kennis graag verbreden: Oracle RDBMS / ADG / multitenant architectuur of Oracle WebLogic Server of Linux.
 • Je hebt liefde voor technisch applicatiebeheer.
 • Kennis van MS SQL is een pre.
 • Kennis van scripting (ksh/bash/wlst) is een pre.
Jij als Database Administrator
Je bent een technicus met een groot analytisch vermogen. Je werkt accuraat en bent in staat om problemen te analyseren en op te lossen. Met enthousiasme weet jij de business te ondersteunen en te adviseren. Je voelt je prettig in een omgeving waar brede kennis gewenst is. Je bent dan ook leergierig en staat open voor ontwikkelingen binnen de organisatie. Presteren onder druk geeft je energie. Collegialiteit, flexibiliteit in werkhouding en werktijd is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Waar ga je werken?
Zorg en Zekerheid is dé energieke, regionale zorgverzekeraar. Wij maken ons sterk voor toegankelijke en betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. De ontwikkelingen binnen het zorgstelsel en de verregaande digitalisering vragen om continue doorontwikkeling van onze dienstverlening. Om onze ambities voor de komende jaren te realiseren, zoeken we naar enthousiaste professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.

Het DBA team zorgt voor de 2e en 3e lijns ondersteuning op ICT gebied. Daarnaast vindt ontwikkeling, aanpassing en beheer plaats van de IT-infrastructuur, welke benodigd is voor de correcte werking van de verschillende applicaties. Het team bestaat uit enthousiaste allrounders, met ieder zijn eigen specialiteit(en). Gezamenlijk beheren zij de applicaties die ondersteunen bij de uitvoering van het kernproces van Zorg en Zekerheid.

De gehele afdeling IT bestaat uit 30 fte en is gericht op het ondersteunen van de bedrijfsprocessen binnen Zorg en Zekerheid. De afdeling bestaat naast databasebeheerders uit applicatieontwikkelaars, applicatiebeheerders, productiebeheerders en systeem-/netwerkbeheerders.

Wat bieden wij?
Een baan bij een leuke werkgever die, net als bij zijn verzekerden, grote waarde hecht aan de gezondheid en het geluk van de eigen medewerker. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Wij bieden een baan voor 34 uur per week, met de mogelijkheid om deze uren in 4 dagen te werken. Verder mag je rekenen op:
 • Een dertiende maand.
 • 186 vakantie-uren per jaar, wat neerkomt op ruim 5 weken. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen.
 • Volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied in en uitdagende, dynamische en klantbewuste werkomgeving.
 • Een kantoor dat open is tussen 07:00 en 19:00 waardoor je flexibel kunt zijn in je werktijden, maar ook voldoende mogelijkheid om thuis te kunnen werken met een laptop van de zaak.
Zin om impact te maken?
Laat het ons weten en solliciteer via het online sollicitatieformulier.

Recruiters Tom Biessels (071 – 582 50 22) en Linda de Ridder (071 – 582 50 39) kunnen je meer vertellen over deze functie en geven antwoord op al jouw vragen. Ook kan je kijken op www.zorgenzekerheid.nl/over-ons/ voor meer info.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden