Vacature Accountmanager Software - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

WorkFlowWise
 • WorkFlowWise
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Accountmanager Software
Rijswijk

Vanaf het moment dat de interesse van de potentiële klant is gewekt, ligt het succes in jouw handen! Jij inventariseert en adviseert (bij) de klant, jij presenteert en demonstreert, jij onderhandelt en sluit de deal.

Jouw functie als Accountmanager
Vanaf het moment dat de afspraak met de klant is gemaakt, begeleid je hem in het volledige salesproces. Je verkoopt software voor factuurverwerking, onkostenbeheer en workflow automatisering. Zo ziet jouw salestraject eruit:
 • Lead opvolging en het maken van afspraken, dit zijn met name lauwe en warme leads. Deze leads worden gegenereerd door marketing, netwerken en marktanalyses.
 • Intake: samen met de klant achterhaal je de (onderliggende) behoeften, wensen en doelstelling voor het project. Kennis van zaken, vragen, doorvragen, luisteren én adviseren zijn doorslaggevend voor je succes.
 • Demonstratie: de informatie uit de intake verwerk je zelfstandig in een wervelende productdemonstratie. Als accountmanager ben je een echte specialist. Je combineert financiële- en procurement kennis met slimme workflow automatisering. Je bent in staat om inhoudelijke vragen te beantwoorden. Jouw (potentiële) klanten te verbazen met de inhoudelijke kennis die je als sales tentoonspreidt is één van je sterke punten.
 • Na de demonstratie wordt op basis van de scope een projectplan gemaakt, een aanbod gedaan en vakkundig uitonderhandeld. Met als resultaat de handtekening onder de opdracht voor een nieuw project.
 • Ook na implementatie van het project blijf jij betrokken bij jouw klant. Je zorgt ervoor dat de klant enthousiast en betrokken blijft en natuurlijk blijf je nieuwe kansen ontdekken en verzilveren. Je staat in nauw contact met de developers (bij maatwerk), de support engineers, customer success engineers en de implementatieconsultants.
Wij bieden jou
 • Een supertof team om in te werken: behulpzame collega’s en veel lol tussen het harde werken door.
 • Voldoende ruimte en budget om jezelf, door middel van opleidingen en cursussen, verder te ontwikkelen.
 • Een salaris variërend van € 3.500,- tot € 5.500,- afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, 26 vakantiedagen, onkostenvergoeding en vanaf een vast dienstverband ontvang je ook ieder jaar een 13e maand.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Je bent een echte winnaar en krijgt er een kick van als je succesvol bent! Zelfstandig kansen identificeren, daarbij plannen uitdenken, afstemmen én uitvoeren dat gaat bij jou vanzelf. Daarbij gebruik je je inventiviteit en creativiteit. Je weet (potentiële) klanten én je collega’s te verrassen met jouw oplossingen en ideeën. Deze weet je ook om te zetten in resultaat, klinkende munt dus. Feedback, zowel op de goede maar ook op de minder goede zaken die je doet, zie jij als een extra stimulans om nog een stapje verder te gaan. Ook ben je er niet vies van om een paar extra uren te maken in de week, omdat je project dat nodig heeft.

In ons team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.

Dit staat op je cv:
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt ervaring met de verkoop van (financiële) software.
 • Je voelt je thuis in bedrijfsprocessen gerelateerd aan inkoop en financiën. Je bent een volwaardig gesprekspartner op sr. management en C-level, maar ook de operationele contactpersonen bij je prospects krijg je moeiteloos mee.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en (zakelijk) Engels.
Over ons
Wij zijn WorkFlowWise. Onze core business is het automatiseren van het P2P proces. Dit doen we op een unieke manier. Ook voor andere transactie- of documentgestuurde processen kunnen wij in no-time een slimme workflow maken door middel van ons WorkFlowWise low-code platform.

Ons team van 30 professionals werkt met klanten in Europa en in toenemende mate Noord-Amerika en Azië. Dankzij de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort, waarbij inspraak in de inrichting van een functie gegeven is. Het is van belang dat iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van de organisatie. Daarom is het bij ons heel gewoon ook actief mee te denken over dingen die niet direct aan je eigen functie gerelateerd zijn.
In mei 2020 is WorkFlowWise overgenomen door Onventis, de 360 procurement specialist voor het MKB. De factuurverwerking, medewerker declaratie en workflow automatisering oplossingen van WorkFlowWise zullen een prominente rol innemen in het Onventis product portfolio. Daarnaast biedt het Onventis platform uitstekende upsell mogelijkheden aan bestaande klanten.

Kom jij ons team versterken?
Reageer dan via het online sollicitatieformulier! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op!

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiter Barbara Bechtold, via telefoonnummer 06-38106466.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)