Vacature Functioneel beheerder - Zoetermeer

Zoetermeer

RDW
 • RDW
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 4 - 9 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel beheerder
Zoetermeer, 36 uur

Wat ga je doen?
Je bent voor de key users van alle stafafdelingen het eerste aanspreekpunt voor het functioneel beheer van verschillende informatiesystemen (zoals Sharepoint, Axxerion en DMS). Als deskundige van het Facilitair Bedrijf adviseer je over functionele aanpassing, beheer en ontwikkeling van deze informatiesystemen. Je stelt gestandaardiseerde functionaliteiten beschikbaar vanuit de informatiesystemen voor de interne bedrijfsvoering. Daarnaast handel je vragen, incidenten en problemen af en registreert deze in de ICT Servicedesk applicatie. Wanneer nodig heb je contact met Serviceteam DWO en supportmedewerkers van de ICT Servicedesk.

Als functioneel beheerder bewaak je de continuïteit van de informatiesystemen. En heb je daar maandelijks contact over met de andere functioneel beheerders SharePoint binnen de RDW. Vanuit dat overleg adviseer je de leden van het programmateam DWO.

Vervolgens zorg je voor opleveren, onderhouden en centraal beschikbaar stellen van actuele documentatie over de informatiesystemen (o.a. gebruikshandleidingen, functionele systeemdocumenten, e.d.) en voer je hiervoor versiebeheer uit. Tenslotte draag je bij aan de deskundigheid van de key users door voorlichting, instructie en eventuele training. Zodat zij de eindgebruikers goed kunnen ondersteunen.

Met wie werk je?
Je werkt op een afdeling (ca. 80 mensen) die een professionele ontwikkeling doormaakt op het gebied van Informatie- en Archiefmanagement binnen de RDW. Gericht op een zo optimaal mogelijke dienstverlening naar de interne organisatie, maar ook op goede samenwerking met contractpartijen en overige stakeholders. Het team Informatie- en Archiefmanagement staat voor de uitdaging van het werken met een nieuwe Document Management Systeem, dat moet gaan bijdragen aan meer digitalisering. Je bent de spil tussen key users en informatiemanager van de stafafdelingen.

Het Facilitair Bedrijf (FB) levert ondersteuning en advies aan de totale RDW-organisatie op het gebied van huisvesting en facilitaire middelen, materialen, diensten en producten, zoals catering, schoonmaak, beveiliging, vervoer en onderhoud. Daarnaast houdt het toezicht op de informatievoorziening (archivering). De dienstverlening van FB levert een bijdrage aan het effectief en efficiënt laten verlopen van de totale dienstverlening van de RDW.

lees meer

Functie-eisen Waarom past deze functie bij jou?
 • Je hebt hbo-/mbo+ werk- en -denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met functioneel beheer.
 • Je hebt kennis van digitalisering, informatisering en servicedeskprocessen en basiskennis van database administration.
 • Je beschikt over goede communicatieve (advies)vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent stressbestendig, proactief, resultaatgericht en je werkt klantgericht. 
 • Je bent vaardig in schrijven van diverse documentatie en in trainen, opleiden en instrueren.
Wat hebben we jou te bieden?
Veel! Daar zijn we trots op en dat verdien jij ook.

We hechten veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een werk-privébalans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Wat dacht je van:
 • Flexibel werken; mogelijkheid tot thuiswerken en werktijden van 4 x 9 uur.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Introductieprogramma, waarbij je de hele organisatie leert kennen.
 • Tegemoetkoming woon-werkverkeer, volledige vergoeding met OV.
 • Goede onkostenvergoeding.
 • Vitaliteitsprogramma met leuke activiteiten en een enthousiaste groep 'Jong RDW'.
 • Mogelijkheid tot zowel interne als externe stages.
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt voor deze functie een salaris van €2763 en kan oplopen tot €3753 bij een 36-urige werkweek exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als we beide tevreden zijn, is de intentie om na dit jaar je een vaste aanstelling te bieden. 

Om jou optimaal van start te laten gaan, ontvang je een telefoon en laptop van het werk en kun je direct gaan netwerken met jonge RDW professionals bij ons programma Jong RDW.

Meer weten en solliciteren?
Als functioneel beheerder is je standplaats Zoetermeer.

Ben jij diegene die wij zoeken, maar heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact op met Joost van Zuijlekom, Beleidsadviseur IAM, telefoon 06 11 699 540. Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijderdw.nl.

Interessante baan? Je reactie met motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 7 augustus 2020 via het online sollicitatieformulier.

Een goede kennismaking is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom bestaat de procedure uit twee gesprekken. Een assessment kan ook onderdeel uitmaken van de procedure.

Wij houden gesprekken voor deze vacature op 13 en 14 augustus in Zoetermeer.

RDW. Werken aan een nieuwe tijd
De ontwikkelingen in mobiliteit gaan steeds sneller. Bij de RDW kun je de nieuwe innovaties niet afwachten; van een RDW’er wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Zeker in deze tijd, met nieuwe uitdagingen en nieuwe vraagstukken. Dit is hét moment om in te stappen. Want bij de RDW kijk je niet toe, maar draag je actief bij aan het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, de verkeersveiligheid en het efficiënt inzetten van voertuigen en alternatieve brandstoffen.

Voor intermediairs: we verzorgen de werving graag zelf. Aanbiedingen op onze vacatures worden niet gewaardeerd. Flex vacatures vervullen we in samenwerking met onze vaste leveranciers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.763 - € 3.753 p/m
Bedrijfsomschrijving De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer