Vacature Junior IT professional / informatiespecialist - Deventer

Deventer

Tauw
 • Tauw
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Junior IT professional / informatiespecialist
Deventer, 32-40 uur per week

Als junior IT professional / informatiespecialist sla je een brug tussen business & IT.

Ter versterking van ons IT Solutions team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige junior IT professional (32-40 uur per week). Denk jij in enen en nullen? En wil je werken bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame leefomgeving? Reageer dan en ga aan de slag bij ons internationale advies- en ingenieursbureau!

Je rol
Als junior IT professional / informatiespecialist ga je aan de slag in een dynamische omgeving waarbinnen veel aandacht is voor innovatieve ontwikkelingen. Je slaat de brug tussen business & IT en leert onder begeleiding van senior consultants de ins en outs van de business- & IT-processen/systemen. Je ondersteunt interne klanten in het gehele proces - van analyse tot beheer - en zoekt samen met hen naar bruikbare oplossingen en verbeteringen.

Je werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten, soms individueel maar meestal in een klein team onder aansturing van een projectleider of scrummaster. De meest voorkomende werkzaamheden hebben we voor je op een rijtje gezet:
 • Vertalen van de architectuurrichtlijnen naar werkende oplossingen in ontwerpen.
 • Testen en helpen realiseren van nieuwe functionaliteiten, hiervoor maak je gebruik van modelleermethodieken, interviewtechnieken en gezond verstand.
 • Uitvoeren van/ondersteunen bij impactanalyses.
 • Helpen bij het continu optimaliseren van werkprocessen.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om nieuwe technologieën/innovaties te identificeren, uit te proberen en - als het nut ervan voor Tauw duidelijk is - te helpen implementeren.

Je standplaats is Deventer.

lees meer

Functie-eisen Je profiel
Om deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting (Geo-)Informatica of ICT. Werkervaring is niet vereist, maar als je al enige praktijkervaring hebt, dan is dat mooi meegenomen. Affiniteit met Geo-informatie en ervaring met één of meer van de volgende domeinen is een pre: ArchiMate, Business Process Management en/of BlueDolphin.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaande kenmerken:
 • Teamspeler, die ook prima zelfstandig kan werken.
 • Resultaatgericht.
 • Leergierig.
 • Proactief.
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
Ben je nog niet afgestudeerd, maar verwacht je in de zomer van 2020 je diploma te behalen? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren (later starten is geen probleem).

Wat Tauw jou biedt
Je werkt in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je omringd wordt door collega’s die vanuit hun intrinsieke motivatie werken aan een veilige, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Naast een uitdagende functie bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:
 • Marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring.
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Mogelijkheid om te participeren in Tauw door het kopen van aandeelcertificaten (bij vast dienstverband).
 • Flexibele werktijden en een goede werk/privébalans met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen (onder andere via onze eigen Tauw University). Je mag bijvoorbeeld via onze Tauw University deelnemen aan een speciaal opleidingstraject voor junioren, waarbij de focus ligt op kennismanagement, ontwikkeling van vakinhoudelijke kennis en (communicatieve) vaardigheden. Met andere woorden: we onderzoeken graag samen met jou hoe we jouw talenten optimaal kunnen inzetten.
We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze ‘professional playground’
Advies- en ingenieursbureau Tauw bied je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie klanten te helpen met hun vragen en in slimme oplossingen voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed en veilig leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid: ‘sustainable solutions for a better environment’.

Je komt te werken binnen ons IT Solutions team. Vanuit het kantoor in Deventer werken we aan IT-oplossingen voor de lijnorganisatie van heel Tauw Group (>1.200 collega’s) en dragen zorg voor de IT-architectuur, IT-beleidsadvisering, ontwerp en systeemontwikkeling. Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken op www.werkenbijtauw.nl.

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer