Vacature Security Specialist - Velserbroek

Velserbroek

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Security Specialist
Velserbroek, fulltime

Wil jij als security specialist jouw bijdrage leveren aan 24/7 zuiver en betrouwbaar drinkwater? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?
Als security specialist ben je verantwoordelijk voor het toepassen van security-by-design in de volle breedte van het IT-landschap. Daarnaast zorg je ervoor dat systemen en werkplekken veilig blijven door deze proactief en periodiek te controleren op kwetsbaarheden en je adviseert hoe risico’s gemitigeerd kunnen worden. Je ondersteunt de diverse Ontwikkel- en Beheerteams op het gebied van informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens. Je bewaakt de security baselines en bent in staat om mee te denken op welke wijze informatiebeveiliging in bedrijfsprocessen kan worden geïntegreerd. Verder voer je de functionele regie over de Identitiy & Access Management omgeving van PWN.

Waar ga je werken?
Je gaat werken binnen het Ontwikkel- & Beheerteam Security. Het doel van dit team is om PWN digitaal veilig te houden waarbij de bedrijfsvoering efficiënt en effectief blijft verlopen. Onze kernwaarde ‘Waarmaken’ is hierbij van essentieel belang, zowel voor de organisatie als voor je directe collega's.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
Je beschikt over een hbo-diploma (Bachelor) richting Informatica met één van de volgende of vergelijkbare profielen: IT Security, Software development, System of Network engineering of Embedded systems.

Je beschikt over ervaring met:
 • Ethisch hacken (Web apps, O/S, IoT etc.).
 • Het vertalen van security risico’s en adviezen naar begrijpelijke taal.
 • Verschillende security producten (endpoint protection, firewalls, Privileged Account Management).
 • Het uitvoeren van vulnerability management binnen een complex IT-landschap.
 • Het analyseren van security events en leggen van correlaties.
 • Verschillende authenticatie technieken.
 • Agile werkwijzen zoals Scrum en Kanban.

Daarnaast heb je inhoudelijke kennis van:
 • Netwerk- en infrastructuurcomponenten, storage, virtualisatie e.d.
 • Wet- en regelgeving op het gebied van privacy en security, zoals AVG en WBNi.

Tot slot ben je een teamspeler, probleemoplossend, stressbestendig en analytisch. Je bent integer en hebt omgevings- en risicobewustzijn.

Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Hierbij horen ook Flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); jij kiest zelf wat je belangrijk vindt. Wij vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Ook niet onbelangrijk; het salaris. Dat bedraagt maximaal € 65.588,- bruto per jaar inclusief FAB.

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Je kan je sollicitatie indienen via het online sollicitatieformulier en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Veronie Boonk, teammanager Kantoorautomatisering, via telefoonnummer 06-13055172.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je een mail sturen aan Doreen Raaijmakers, Recruiter, [email protected]. Kijk voor meer informatie over werken bij PWN op .

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. V. Boonk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Specialist in Velserbroek Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velserbroek