Vacature Support Engineer - Den Haag

Den Haag

Microcash Retail B.V.
 • Microcash Retail B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Support Engineer
Den Haag, fulltime

Heb jij hbo-/wo-werk- en -denkniveau? Wil jij ook werken bij een IT-bedrijf met overwegend jonge collega's die veel waarde hechten aan een informele, prettige en relaxte werksfeer? Wij zijn op zoek naar ambitieuze en communicatieve collega’s!

Het bedrijf
We zijn een middelgroot bedrijf, gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland, België en Suriname. Ons team bestaat uit overwegend jonge collega's die veel waarde hechten aan een informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar die ene leuke collega die voor minimaal twee jaar ons team wil komen versterken. Affiniteit met computers is zeker een pre, maar geen vereiste.

De functie
Als één van onze klanten een vraag of een probleem heeft, bellen ze met onze supportafdeling. Omdat wij continue onze software uitbreiden en steeds pilot-trajecten hebben lopen, zijn de meeste meldingen, naast een aantal routineproblemen, steeds anders. Het vergt vaak nogal wat analyse om te doorgronden wat een probleem precies inhoudt, wanneer het zich voordoet, onder welke omstandigheden, etc. Onder de werkzaamheden valt het analyseren van het probleem maar ook het direct oplossen en juist documenteren van het gevoerde gesprek. Daarnaast doen onze klanten ook regelmatig verzoeken om ons pakket uit te breiden met nieuwe functionaliteit. Om te kunnen beoordelen of een wijziging redelijkerwijs doorgevoerd kan worden is het aan de supportafdeling te inventariseren en veel door te vragen om er achter te komen wat een klant nu precies bedoelt.

Voor dit soort softwarewijzigingen, maar ook voor bugs in de software, ben jij de schakel tussen de klant en de ontwikkelafdeling. Je onderzoekt een vaag geformuleerd probleem (“hij doet het niet”) en verwoordt dat tot een eenduidige concrete opdracht voor de programmeur. Ondertussen blijf jij de klant op de hoogte houden van de status van zijn melding en voer je als de aanpassing klaar is dit weer in bij de klant. Wij streven er naar om elke binnen gekomen melding zo spoedig en correct mogelijk af te handelen. Jij bent het visite kaartje van het bedrijf!

lees meer

Functie-eisen
 • Om goed in ons team te passen ben je collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken. Bij voorkeur ben je minimaal 2-3 dagen beschikbaar, waarbij je openstaat voor weekendwerk (zaterdag en/of zondag).
 • Je bent in staat om kritisch te redeneren, de juiste conclusies te trekken en trekt vooral niet onjuiste conclusies. Een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen die je voor je onderzoek nodig denkt te hebben is heel belangrijk.
 • Een achtergrond in de I(C)T is niet noodzakelijk, maar wel een pre.
 • Programmeerervaring is niet noodzakelijk, maar wel een pre.
 • Nederlands uitstekend in woord en geschrift.
 • Een rijbewijs is niet noodzakelijk, maar wel een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ons aanbod
Een functie binnen een jong team, waarin teamgeest en goede sfeer de drijvende kracht is achter de successen die we de afgelopen jaren behaald hebben. We bieden goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden we onder andere:
 • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • Relevante studies worden door ons betaald.
 • Een prettige werkomgeving in één van de mooiste panden van Den Haag.
 • Tijdens de pauze kan je tennissen, voetballen, poolen, tafeltennissen en tafelvoetballen.
 • Iedere maand organiseren wij (voor wie mee wil) een leuk bedrijfsuitje en ieder jaar gaan we met zijn allen een luxe weekendje weg.

Verder
Omdat wij met 25 collega’s een niet zo’n grote, platte organisatie zijn, betrekken we al onze collega’s bij de diverse uitdagingen die we als snelgroeiend en ambitieus bedrijf regelmatig tegenkomen. We vinden het fijn als onze collega’s meedenken op managementniveau. Door de snelle groei komen hier ook weer allerlei nieuwe taken uit voort, waardoor het werk steeds afwisselend, leerzaam en uitdagend blijft.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag