Vacature Scrummaster - Velserbroek

Velserbroek

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
  • PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Scrummaster
Kom jij er als scrummaster voor zorgen dat teamleden met plezier het maximale uit zichzelf halen? En kennen Agile werken, Scrum en Kanban geen geheimen voor je? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Binnen onze IV-organisatie streven we naar een diversiteit van kennis en expertise en is PWN op zoek naar een Scrummaster met ruime ervaring in deze rol. Als Scrummaster draai je mee in 1 van de 7 ontwikkel- en beheer teams. Heb jij die ervaring en wil jij bij ons deze belangrijke rol vervullen? Lees dan verder en solliciteer direct. Wie weet draag jij binnenkort bij aan het verdere succes van PWN!

Als Scrummaster ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een of meerdere scrumteams. De agile teams waarmee je gaat werken kunnen disciplinair en multidisciplinair zijn. Tevens zorg je voor de juiste teamsamenstelling en de continue ontwikkeling van het team. Kortom als Scrummaster zorg je ervoor dat teamleden met plezier het maximale uit zichzelf halen en elke dag te verbeteren. Je begeleidt alle scrumactiviteiten met veel enthousiasme en daadkracht.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
Je bent iemand met sterke interpersoonlijke vaardigheden. Je bent gericht op samenwerken, het faciliteren van teams en je bent een teamplayer. Daarnaast heb je een ‘agile mindset’ en ervaring met het werken met Scrum en Kanban in een professionele omgeving. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als scrummaster (als functie, niet als neventaak). Je vindt het leuk om te coördineren en te plannen. Beschikken over een hbo-Bachelor is een must.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Hierbij horen ook Flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); jij kiest zelf wat je belangrijk vindt. Wij vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren.

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een knop op het online sollicitatieformulier en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan met Veronie Boonk, Teammanager Informatievoorziening, telefoonnummer 06-13055172. 

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Doreen Raaijmakers, Recruiter, 06-83070656.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

De vacature staat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. V. Boonk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Velserbroek Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Velserbroek