Vacature Data-analist - Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Stadlander
 • Stadlander Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Data-analist
Bergen op Zoom, 36 uur per week

Als Data-analist ga je het team Datamanagement versterken. Je ontwikkelt datavisualisaties en voert data-analyses uit. Daarnaast bouw je met behulp van Microsoft Azure tools ETL-scripts en programmatuur om data uit interne en externe bronnen te ontsluiten. Ook bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van machine learning.
Functie-eisen De Data-analist die we zoeken
 • Heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting ICT of Information Management.
 • Is communicatief vaardig en weet op een samenwerkingsgerichte manier zaken voor elkaar te krijgen.
 • Heeft een goed analytisch vermogen en ervaring met datavisualisatie.
 • Heeft bij voorkeur kennis van het Microsoft Azure platform en Microsoft Tooling (zoals Azure Data Factory, Microsoft SQL Databases en DevOps).
 • Heeft bij voorkeur kennis van query languages zoals SQL, TSQL en DAX.
 • Heeft bij voorkeur ervaring met Business Intelligence software zoals Power BI, Tableau of Qlik.
 • Kan projectmatig werken, prioriteiten stellen en de voortgang bewaken.
 • En….. is bovenal trots op het werk dat we doen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij combineren gemoedelijkheid met werklust. Dat zie je terug in onze kernwaarden samenwerking, trots, ambitie, professionaliteit en betrokkenheid. Deze bouwstenen zijn belangrijk in waarom en hoe we dingen doen en zorgen voor inspiratie en een sterke bedrijfscultuur. Daarnaast beseffen we dat legitimatie en verankering in de samenleving de belangrijkste waarden zijn waaraan moet worden gewerkt. Kijk vooral hier ook nog even naar dit filmpje. Als Data-analist maak je deel uit van het team Datamanagement dat (met jou erbij) uit vier medewerkers bestaat.

Stadlander is en woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen maken we ons sterk voor ons gebied. Stadlander streeft naar continuïteit en legitimatie. We doen dit vooral door focus aan te brengen. Daarom hebben we met elkaar drie ondernemingswaarden benoemd, waaraan al onze acties en ambities een bijdrage moeten leveren: huurder centraal, verankering en duurzaam.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.263 - € 4.531 p/m

De functie is gewaardeerd in schaal I (€ 3.263 tot max € 4.531 bruto per maand, op basis van 36 uur).
Overige info Wat bieden we?
Wij bieden een uitdagende functie met veel eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Verder hebben we een mooie pensioenregeling bij SPW, een reiskostenvergoeding en (afgestemd op je levensfase) verschillende mogelijkheden op het gebied van flexibel werken. Daarnaast bieden we je in je verdere professionele ontwikkeling ruime ondersteuning. We starten met een contract van één jaar voor 36 uur per week. Daarna behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Zoeken wij jou?
Reageer dan door je cv en motivatiebrief te uploaden via het online sollicitatieformulier. Reageren kan tot en met 28 februari 2020, want op dinsdagmorgen 3 maart staan de eerste selectiegesprekken gepland. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.

Only applications in dutch will be processed. 

Noot voor werving- en selectiebureaus: wij werven onze kandidaten zelf. Contact opnemen n.a.v. deze vacature is dus niet nodig.

lees meer

Contactpersoon HR Afdeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bergen op Zoom