Vacature Support Consultant

Vacature Haarlem

Support Consultant
ProActive
 • ProActive Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij ook een hekel aan telefonische keuzemenu’s en wil jij klanten daadwerkelijk verder helpen door met hen mee te denken? Dan ben je hier aan het juiste adres:

Support Consultant
Haarlem, fulltime

Wat je gaat doen
Als Support Consultant help jij klanten daadwerkelijk verder door met hen mee te denken in soms simpele, maar veel vaker technische, complexe supportconsultancy vragen. Je doet er alles aan om problemen op te lossen. Of je nu een half uur met een klant aan de telefoon hangt, of samen met collega’s een probleem tot de bodem uitzoekt. Zolang de klant maar tevreden is met de oplossing.

Onze core business is goede software maken, maar pas als de klant daar tevreden over is, kunnen wij dat ook zijn. Jij helpt onze klanten in die tevredenheid. Feedback van klanten geef je door aan je collega’s, zodat wij weer betere software maken.

lees meer

Functie-eisen Wat wij zoeken in jou:
 • Plezier hebben bij het helpen van mensen!
 • Oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid bij complexe vraagstukken.
 • Kennis van geautomatiseerde administratieve processen.
 • Hbo-werk- en -denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving ProActive biedt een Spend Cloud oplossing waarmee (veelal maatschappelijk betrokken) organisaties hun volledige uitgavenstroom kunnen beheren. Hiermee faciliteert ProActive al meer dan 700 klanten en duizenden unieke gebruikers om hun uitgavenstroom te vereenvoudigen, kosten te besparen en zich meer te kunnen richten op hun organisatiedoelen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info ProActive als werkgever
Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden blinkt ProActive als werkgever uit met het motto: “A happy workplace makes people excel’! Dat resulteert in een ontspannen, professionele werksfeer, gedenkwaardige borrels en uitjes, budget voor cursussen en conferenties, maandelijkse sportvergoeding, dagelijkse Mario Kart of FIFA-competities en elke dag een verse biologische lunch.

Vanuit een tof kantoor in Haarlem en op afstand met collega’s in Duitsland en Sri Lanka, wordt er samengewerkt aan een product dat organisaties in staat stelt om hun echte doelen te bereiken.

Ook enthousiast geworden? 
Zend je cv en motivatie met salarisindicatie onder vermelding van de vacaturetitel via de sollicitatiebutton en kom ons helpen met het bereiken van onze productvisie ‘The Ultimate Spend PA’ te worden! 
 
Werving-en-selectiebureaus staan wij niet te woord.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Afd. HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Haarlem