user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder

Technisch Applicatiebeheerder
Waterschap Vallei en Veluwe
 • Waterschap Vallei en Veluwe
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technisch applicatiebeheerder
Wil jij bijdragen aan de stevige basis van onze ICT-voorzieningen die nodig is om ontwikkelingen optimaal te kunnen benutten?

Word dan onze nieuwe:
Applicatiebeheerder
Standplaats: Apeldoorn
36 uur per week voor een periode van 3 jaar


Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps: www.vallei-veluwe.nl/kennisapps.

Functieomschrijving
Afdeling en team

Als applicatiebeheerder binnen het team Automatisering ben je onderdeel van 16 enthousiaste aanpakkers, met passie voor het vak. Het team zorgt dat de ICT-voorzieningen van het waterschap het altijd doen. Mocht zich er dan toch een calamiteit voordoen dan staan jullie klaar om het op te lossen.
Binnen het waterschap staat de digitale transformatie hoog op de agenda en de afdeling Informatiemanagement is daarin een belangrijke speler. Het team automatisering zorgt voor de continuïteit die nodig is om te zorgen dat de afdeling zich kan richten op nieuwe ontwikkelingen.

Functieomschrijving
 • Je beheert onze documentmanagementsystemen (DMS) en alle applicaties daaromheen. Dan gaat het met name om het Microsoft office 365 platform. Jij vindt het leuk om in de gaten te houden wat Microsoft allemaal doet omdat je er kansen in ziet. Die jij dan vervolgens mag vertalen naar onze eigen techniek. Daarnaast ben je vanuit jouw expertise betrokken bij de aanbesteding en implementatie van een nieuw DMS.
 • Je houdt je bezig met het releasemanagement van onze virtuele desktop. Dankzij jouw coördinatie worden wijzigingen soepel doorgevoerd en uitgerold in de organisatie. Daarvoor blijf je nauw in contact met alle belanghebbenden, van leverancier tot gebruiker. Je zorgt dat er wordt getest en dat het uiteindelijk soepel landt.
 • In de basis beheer je applicaties; je zorgt dat ze werken, ondersteunt updates en lost incidenten op. Om dat goed te doen, zit je regelmatig om tafel met zowel gebruikers, leveranciers als de interne collega’s zoals systeembeheerders en functioneel beheerders. Als technisch specialist van de applicatie ben jij de verbindende factor aan tafel. Dat vraagt van jou dat je de taal van alle partijen begrijpt en spreekt.
 • Ook als het niet van je wordt gevraagd vind jij het leuk om te zoeken naar ruimte voor verbetering. Een applicatie is voor jou een uitdagende puzzel waar je graag je tanden in zet om er nog meer uit te kunnen halen.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Je beschikt over:
 • Hbo- werk- en denkniveau op het gebied van applicatiebeheer.
 • Aantoonbare ervaring in kantoorautomatisering.
 • We werken bij het waterschap op het VMWare platform met Microsoft 365, het heeft onze voorkeur als je daar ervaring mee hebt maar als je in staat bent om dat snel eigen te maken zien we je reactie ook graag tegemoet! Datzelfde geldt voor applicaties als Kofax, Verseon, iWriter, Planon, Microsoft ADFS en Single Sign On technieken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.817 - € 3.839 p/m

Ga jij, samen met collega’s, onze applicaties naar een hoger plan tillen? Dan bieden wij jou een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is! En dat alles binnen een organisatie waar de lijntjes kort zijn en waar we elke dag ons best doen om te zorgen dat jij je werk goed kan doen. Hoe we dat doen? Door jou de mogelijkheid te geven om jezelf te ontwikkelen met bijvoorbeeld een persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Of door jou de ruimte te geven zelf je werktijden te bepalen. Thuis werken? In overleg, geen probleem. Het salaris is afhankelijk van de meegebrachte ervaring en zal liggen tussen de € 2.817 en € 3.839 bruto per maand (schaal 9). Daar bovenop krijg je een individueel keuzebudget (20% van je salaris) die je kan inzetten voor wat jij belangrijk vindt (denk aan bijvoorbeeld extra verlof of een leuk extraatje in december).

Het betreft een tijdelijke functie van 3 jaar.

lees meer

Overige info Contactinfo
Als je interesse hebt reageer dan vóór 9 mei 2019 via het online sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op 27 mei 2019 in de ochtend.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Ger Joosten, teamleider Automatisering via het algemene nummer: 055 5272911.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afd. HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn