user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager Software Implementaties

ICT Projectmanager
WorkFlowWise
 • WorkFlowWise
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Projectmanager Software Implementaties bij WorkFlowWise in Rijswijk

Stel je voor: een Amerikaanse organisatie met 50 vestigingen verwerkt op jaarbasis zo’n 50.000 facturen. Handmatig! Als projectmanager zorg jij voor centralisering en automatisering van deze workflow en je realiseert daarmee een besparing van zo’n €500.000. Leuk toch?!

Jouw Functie
Bovenstaande is een realistisch voorbeeld van een project dat onder jouw verantwoordelijkheid kan vallen. Samen met tot wel 30 andere projecten tegelijkertijd. Jij initieert, plant, budgetteert, bewaakt en communiceert. Hierbij vertrouw je op ons team van 3 support- en 5 implementatieconsultants, om samen het project binnen tijd en budget voor de klant te realiseren.

Als projectleider draag je zorg voor het opzetten en bewaken van implementatietrajecten van onze softwareoplossingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant.Door jouw ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen ben je in staat om mee te denken over hoe uitdagingen het beste opgelost kunnen worden om de gewenste uitkomsten voor de klant te realiseren.

Het opdoen van inhoudelijke ervaring met ons low-code platform is onderdeel van het inwerktraject. Daarom neem je van tijd tot tijd ook de rol van business consultant op je in de opstartfase van een project. Wij hopen dat je op termijn in staat bent om door te groeien naar de rol van Manager Consultancy en Support.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
Jij vindt het fijn om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en deze in goede banen te leiden tot succesvolle implementaties. Je enthousiasme, leergierigheid en professionele houding zorgen ervoor dat je langdurige werkrelaties opbouwt, zowel intern als extern. Begrip van (en nieuwsgierigheid naar) bedrijfskundige (financiële) processen en hoe IT-systemen die kunnen ondersteunen is essentieel.
In ons team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.

We zoeken iemand met de volgende vaardigheden/ervaring:
 • je hebt minimaal hbo- werk- en -denkniveau;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (implementatie) consultant en/of projectmanager en je bent toe aan je volgende stap;
 • je hebt ervaring met het beschrijven en sturen van (maatwerk) software-implementaties in de financiële of ERP-omgeving;
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands èn Engels.

Pluspunten scoor je met de volgende ervaring:
 • workflow managementsystemen;
 • geautomatiseerde inkoop- en/of facturatieprocessen;
 • integraties tussen ERP-systemen en andere applicaties.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg
Projectmanager Software Implementaties
Score: 8.2
Stemmen: 34

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk