user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Databasebeheerder

Databasebeheerder (DBA)SQL Server
's Heeren Loo
 • 's Heeren Loo
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Databasebeheerder, voor een grote zorginstelling met een complexe ICT omgeving! (V18.0950)

Maakt de digitale wereld onderdeel uit van jouw leven? Ben je communicatief vaardig en beheers je tegelijkertijd ook de talen als SQL of PowerShell? Ben je bereid je vakkennis te verrijken in een complexe en sterk ontwikkelende ICT-omgeving? Dan ben je zeker geïnteresseerd in het volgende:
's Heeren Loo zoekt in Amersfoort:

Databasebeheerder
36 uur

Je bent primair verantwoordelijk voor de veiligheid, beschikbaarheid, integriteit en toegankelijkheid van de digitale bedrijfsgegevens. De data wordt door Microsoft SQL Server beschikbaar gesteld. Consolidatie van data, migraties en upgrades van de databases, proactief beheer en monitoring maken onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden. Onder de werkzaamheden vallen ook het ontwikkelen van koppelingen tussen verschillende databases en van applicaties naar databases. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van deze bestaande databases en het databaseplatform. Verschillende datastromen en bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd, maar onze groeiende omgeving wordt continue uitgebreid door nieuwe activiteiten.

Je bent betrokken bij het uitvoeren en ontwerpen van database query's, maken van backups en het lokaliseren van problemen. Ook ben je betrokken bij het controleren van functionaliteiten binnen de applicaties en het onderhouden van contacten met de ontwikkelafdeling. Tevens ondersteun je de unit Business Intelligence(BI) op de vlakken van beheer en ontwikkeling op het datawarehouse platform.
 

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij:
Je hebt een relevante afgeronde mbo-opleiding en je hebt 1 tot 3 jaar relevante kennis en ervaring als beheerder binnen een Microsoft SQL Server omgeving 2012. Daarnaast verwachten we dat je:
 • in het bezit bent van een MCSA SQL Server 2008 of 2012;
 • kennis en ervaring hebt van T-SQL, stored procedures;
 • kennis en ervaring hebt met SSRS en SSIS (SSAS is een pre);
 • ervaring hebt met performance tuning van databases en/of applicaties;
 • ervaring hebt met BI gerelateerde vraagstukken;
 • de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst;
 • beschikt over sterke analytische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen hebt.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.488 p/m
Overige info Dit zijn wij:
De afdeling SSC-ICT bestaat uit de supply-unit ICT Services en de demand-unit Business Services. In ICT Services zijn applicatiebeheer, databasebeheer, webdevelopment, netwerkbeheer, systeembeheer, een skilled servicedesk, fieldsupport en het changemanagement verenigd.

Als databasebeheerder maak je deel uit van het team Database Management, Applicatiebeheer en Webdevelopment. Dit team bestaat uit 8 medewerkers, waaronder Package engineers, Webdevelopers, SQL DBA-ers en applicatiespecialisten.

Dit bieden wij:
Wij bieden je een veelzijdige en interessante functie met gevarieerde werkzaamheden. Er is volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een prettige werkomgeving. Je werktijden zijn, uiteraard in overleg met je directe collega's, af te stemmen op je persoonlijke wensen. Je werkt op een toplocatie in Amersfoort, op 5 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station.
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 45 (max. € 3069 bruto)/50 (max. €3488 bruto) in de functie van Databasebeheerder junior/medior en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Bij ons werken:
Solliciteer dan uiterlijk 31 augustus 2018 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan op www.sheerenloo.nl/bij-ons-werken/s-heeren-loo-als-werkgever.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Sandra v/d Vlies, Managementassistent, op telefoonnummer 088-0370011 .
Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via 088-0370510. Kijk op www.sheerenloo.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend via onze website.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Als gezinshuisouder dien je een Verklaring Van Geen Bezwaar (VVGB) in te leveren voor jezelf en inwonenden vanaf 12 jaar (zijnde geen cliënten). Is je beroep geregistreerd in het BIG register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. S. van der Vlies
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Database specialist in regio Amersfoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort