Vacature Python Django Developer bij een mooie start-up - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het gaat hier om een Python Django Developer rol waarvoor ze een ervaren en ambitieuze developer zoeken. Voor kandidaten die op zoek zijn naar afwisseling kunnen ze je hier een mooie kans bieden.

Je komt terecht in een gedreven team met een prachtig plan waarbij jij vroeg mag instappen en kan bijdragen aan het leveren van echte impact.

We zoeken hier een zelfverzekerde en enthousiaste technologie-geek die graag in teamverband werkt. Daarnaast lunch je samen met je collega`s, doe je een drankje op de vrijdagmiddag en vind je het tof om regelmatig een bedrijfsuitje te doen! Dit is niet alleen een werkplek, je zal je hier ook heel snel thuis gaan voelen.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding Bachelor/Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Python (Django) Developer;
- Je kunt werken met Django;
- Je bent ervaren met backend Python development (Numpy, Pandas, Keras, Flask, Sci-kit Learn, Pycharm of andere packages binnen Python);
- Je hebt ervaring met Javascript;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier echt super geregeld. Je krijgt een uitstekend loon, vrije dagen, een laptop naar keuze, training budget, pensioenregeling en daarnaast zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

En natuurlijk...... een heel tof team!

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected] en ik help je graag.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze start-up in Amsterdam  heeft aan ambitite geen gebrek en wilt baanbrekend zijn binnen hun segment. Hoe zij dit willen doen? Daar vertel ik je graag meer over in een persoonlijk gesprek. Het is in ieder geval een start-up met veel potentie en waar verschillende grote organisaties zich inmiddels al aan verbonden hebben als partner. Het staat nu nog in de kinderschoenen maar ik geloof dat ze net zo baanbrekend kunnen zijn als een Thuisbezorgd.nl, CoolBlue, HelloFresh en andere organisaties die perfect wisten in te spelen op de veranderende wereld en behoeften van zowel consumenten als bedrijven.

Het is echt een heel tof energiek bedrijf met veel ambities. Zo willen zij op (korte) termijn hun dienst wereldwijd gaan aanbieden en hiervoor zijn de eerste contacten reeds gelegd. De industrie waar zij in opereren is ontzettend data gevoed waarbij ze graag direct bijdragen door waarde toe te voegen! Je zult dan ook direct resultaten zien van jouw werk. Ze zijn opzoek naar een echte teamplayer!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam