Vacature Fullstack Developer - .NET/Javascript/Azure/DevOps - € 5.200 - Barendrecht

Barendrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Fullstack Developer kom je terecht in een team met andere gemotiveerde en technisch sterke ontwikkelaars. Je ontwikkelt mee aan webapplicaties, API's en servicebus processen. Je levert nieuwe features van het softwarepakket op en bouwt deze continu verder uit. Je zorgt verder ook voor integraties met software van externe partijen die de klant ook gebruikt. Je staat nauw in contact met je collega-ontwikkelaars, want jullie werken in sprints volgens de Agile werkwijze. Verder heb je korte lijnen met het Customer Relationship team, want de feedback die vanuit klanten komt dient snel verwerkt te worden. Belangrijke begrippen in het bedrijf en waarvan jij enthousiast wordt zijn Agile, CI/CD en DevOps. Je volgt de nieuwe technieken in jouw vakgebied op de voet en waar nodig integreer je deze (in overleg met je collega's) in het ontwikkelproces.

De technieken waarmee je aan de slag gaat zijn o.a. .NET Framework, C#, SQL, SQL Server, Javascript/Typescript, Angular, Knockout, HTML/CSS, Azure, DevOps, Elasticstack. Het is geen probleem als je deze nog niet allemaal beheerst, je krijgt hier uitgebreid de ruimte om je erin te verdiepen!

lees meer

Functie-eisen

- HBO/WO werk-/denkniveau, bij voorkeur een diploma op dit niveau;
- Minimaal 3 jaar ervaring als .NET Developer;
- Je kunt uitstekend fullstack werken;
- Je hebt oog voor een goede gebruikersinterface;
- Je bent ambitieus en gedreven en zoekt naar een bedrijf waar jij alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen;
- Je hebt ervaring met Agile werken. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris (tot € 5.200 bij start);
- Uiteraard ligt er een mooi groeipad voor je klaar, zowel in functie als in salaris;
- Een mooie functie in een hecht team, waarbij je de kans krijgt je stempel op de producten te drukken;
- Goede secundaire voorwaarden, waarover ik je graag meer vertel tijdens een telefonische kennismaking.

Klinkt dit als een goede volgende stap in je carrière en wil je graag solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met mij (Bob van der Zwan) op via [email protected] of 0618988144!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is gevestigd in de regio Barendrecht en zoekende naar versterking van een ervaren Fullstack .NET/Javascript Developer. Je komt terecht in een team van momenteel 15 personen, maar wegens aanhoudend succes is de verwachting dat er het komende jaar flink wat collega's bij zullen komen.

Samen met je collega's ga je werken aan applicaties die bedoeld zijn voor agendabeheer en het efficiënt maken/plannen van afspraken. Klanten zijn bijvoorbeeld overheidsorganisaties en zowel grote als kleine bedrijven, die een applicatie willen waarmee hun klanten gemakkelijk afspraken kunnen plannen zonder dat zij hiervoor bijvoorbeeld telefonisch contact op moeten nemen. Jouw potentieel nieuwe werkgever bouwt hiervoor een standaard pakket dat vervolgens helemaal naar de persoonlijke wensen van de klant ingericht kan worden. Vanzelfsprekend wordt deze oplossing volledig geïntegreerd met de andere systemen van klanten, waardoor het geheel als een goed geoliede machine werkt en de klant ontzorgd wordt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Barendrecht