Vacature PHP functie bij top-organisatie! - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze PHP functie werk je samen met je collega's aan verschillende projecten. Hierbij werken ze in sprints en krijg je regelmatig met elkaar de mogelijkheid om nieuwe technieken en tools te ontdekken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je eigen deel en draagt hier zorg voor uiteraard ook de code standaarden, reviews en GIT vanzelfsprekend. Momenteel zijn ze bezig met kunstmatige intelligentie. Ze willen namelijk graag dat het systeem uit zichzelf dingen gaat leren herkennen en toepassen. Kortom veel uitdaging in het werk is hier te vinden.

Er is ruimte voor ontspanning en ook veel thuiswerken behoort ook in de toekomst tot de mogelijkheden als je dat prettig voor jou is. 

Je krijgt tevens een halve dag per week waarin je helemaal vrij bent om te ontwikkelen wat jou interessant lijkt. Dat hoeft niet te maken te hebben met het bedrijf maar wel met plezier in het ontwikkelen en uitproberen van nieuwe dingen. 

lees meer

Functie-eisen

- Goede kennis van PHP (we zoeken een senior of medior kandidaat echter ben je leergierig en nog junior, reageer dan ook)
- HBO werk en denkniveau 
- Kennis van andere talen is een pré
- Kennis en ervaring met JavaScript, MySQL, HTML, CSS
- Als je al ervaring hebt met met Symfony of Laravel dan is dat zeker handig 
- Met nieuwe tools en technieken willen leren werken

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Bijna 30 vakantiedagen! Een heel royaal pensioen voor later, mooie personeelskortingen en natuurlijk een goed salaris!
Tevens is het mogelijk om veel thuis te werken als dat prettig is voor jou en je krijgt een halve dag per week om aan eigen projecten te werken zodat je van alles kunt blijven uitproberen en ontdekken.

Ben jij die medior of senior developer? Of die junior die wil leren?

Reageer dan en stuur je CV aan Toon Klaassen via [email protected]

Of bel me op: 06-25018100

Tot binnenkort! 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor dit leuke en moderne bedrijf zoek ik een gemotiveerde PHP ontwikkelaar die toe is aan een nieuwe uitdaging. De organisatie heeft een eigen software systeem waarmee ze klanten die door heel het land zitten van informatie kunnen voorzien. Ze hebben ongeveer 800 klanten / agenten die ze bedienen en die hebben weer een zeer groot aantal dagelijkse gebruikers. Ze hebben dus te maken met grote hoeveelheden data die het liefste realtime beschikbaar moet zijn. Het systeem is goed schaalbaar vanwege de sterke groei die de organisatie doormaakt.

We zoeken daarom extra PHP ontwikkelaars om het team te komen versterken.

Ze werken er Agile en de collega's delen graag kennis met elkaar. Omdat ze aan eigen producten en diensten werken is er geen 'haast' cultuur en gaan zie hier echt voor kwaliteit in de applicaties.
Er is ruimte voor zowel senior als medior PHP kandidaten. Ben je nog junior en heb je al wel wat PHP ervaring en wil je hier goed in worden? Dan is dit ook een uitstekende werkgever voor jou!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Eindhoven
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven