Vacature Deze Cloud partij pakt het groots aan! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In jouw functie breng je mensen op één lijn. Zowel in processen als in technologie. Je houdt van ontdekken en verrassen. Analyseren is jouw aard. Informatietechnologie en cyberbeveiliging is een no-brainer. Als een gemotiveerd persoon is een ondernemersgeest vanzelfsprekend. Een ondernemerscultuur spreekt je aan, aangezien je ook zult helpen bij het bouwen en vormgeven van haar Cloudbeveiligingspraktijk.

Als Cloudbeveiligingsingenieur/-consulent maak je deel uit van haar Cloudbeveiligingsteam dat verantwoordelijk is voor het beveiligen van de informatie van haar klanten in de Cloud en het toepassen van best practices op het gebied van beveiliging en compliance op haar Cloudomgevingen. Je werkt aan verschillende projecten, adviseert over of lost verschillende Cloud security vraagstukken op.

Als een echte leider speel je hierin een sleutelrol bij het bouwen en vormgeven van de Cloudbeveiligingspraktijk. Daarnaast probeer je actief je visie aan te scherpen en te delen over de nieuwste tools, technieken en methoden op het gebied van Cloudbeveiliging.

lees meer

Functie-eisen

Wij vragen:
- HBO/WO werk- en denkniveau (aantoonbaar diploma van Computer Science of Informatica wordt zeer gewaardeerd);
- Kennis van webplatforms, AI / ML, Datalakes, K8S, Docker of Serverless.
- Ervaring met Dev (Sec) Ops is een pré;
- Ervaring met programmeertalen zoals Python, Bash, PowerShell, Ruby of PHP.
- Ervaring met het automatiseren van de Security in de Cloud;
- Mogelijkheid om Cloudnetwerken te ontwerpen om veilig en robuust te zijn;
- Ervaring met AWS, Azure of Google Cloud (certificaten geven een grotere kans);
- Kennis van Cybersecurity en Cloudbeveiligingsconcepten (CCSP / CCSK of andere branchecertificeringen is een pré);
- Inzicht in het landschap van Cloudbedreigingen (goed op de hoogte van de laatste beveiligingstrends);
- Technische vaardigheden en het vermogen om te schakelen met belanghebbenden;
- Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Tot jouw arbeidsvoorwaardenpakket kun je een uitstekend salaris rekenen, dat is afgestemd op jouw persoonlijke profiel. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere werkervaring en het kunnen bieden van een groeipad. Daarnaast werken ze hier ook met een zeer aantrekkelijk bonuscomponent. Je ontvangt veel flexibiliteit in je werktijden en in de mogelijkheid tot thuiswerken.

Tot slot ontvang je ook een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere een nette pensioenregeling, bonussen en een meer dat geweldig leasebudget!

Interesse? Neem contact op met Shervinio Harris via [email protected] of bel 06 21340712.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een nationale speler wat Cloud betreft. Het draait hier om verspreide teams die effectief kunnen samenwerken. Van brainstormsessies en workshops tot het plannen van projecten, van het ontwerpen van nieuwe producten en diensten tot het faciliteren van flexibele ceremonies.

Met duizenden gebruikers en tien duizenden betalende klanten wordt het bedrijf vertrouwd door zeer grote internationale spelers vanuit de wereld. Bij onze klant behoor je tot een team van dromers. Om die reden zoekt zij ook mensen die groot dromen, hard werken maar vooralsnog wel nuchter blijven. Samenwerking vormt hierbij de kern van wat zij doet. Door haar samenwerkingsverbanden hoopt ze een ondersteunende, gastvrije en innovatieve omgeving te creëren. Zo streeft iedere man en vrouw daar om als team te spelen om de wereld zo te overwinnen en elke dag een betere versie van henzelf te creëren.

Haar Cloudspecialisten zorgen voor continue digitale transformatie en ondersteuning voor haar klanten, van strategie tot technische implementatie. Zij levert Cloudoplossingen en -diensten gericht op snelheid, innovatie, schaalbaarheid, veiligheid en continuïteit. Voor optimale vrijheid en objectiviteit omarmt ze meerdere publieke platforms met een leidende rol voor Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform (GCP).

Als dit klinkt als iets dat je opwindt, willen we dat graag van je horen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht