Vacature Backend .NET Core specialist gezocht voor top werkgever! - Hoofddorp

Hoofddorp

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ter versterking van één van de Scrumteams zoekt men naar een goede en ervaren Backend .NET Core Developer. Je werkt hier altijd met de nieuwste (.NET) technieken. Hierbij kun je denken aan C#, .NET Core, ASP.NET, SQL, Azure, het Entity Framework, Azure DevOps, Microservices en meer. Daarnaast krijg je de ruimte en budget om nieuwe technieken te leren en te implementeren in de organisatie, zodra jij denkt dat de organisatie er voordeel uit kan halen. Één ding is zeker; deze organisatie is ontzettend vooruitstrevend in hun manier van werken en in de producten die zij bouwen! Technisch ga je hier zonder meer aan je trekken komen.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur minimaal een HBO diploma. Mocht je deze niet hebben en toch geschikt denken te zijn? Reageer dan vooral!
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring met .NET Core;
- Je beheerst daarnaast C#, ASP.NET, SQL, het Entity Framework en je kunt werken met Azure;
- Je hebt ervaring met het werken volgens de Scrum methodiek;
- Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Indien jij de ideale kandidaat blijkt en in dienst treedt bij mijn opdrachtgever, kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je:
- Een stevig salaris dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt (€ 3.000 - € 5.500);
- Reiskostenvergoeding of een leaseauto (ondanks dat je intern werkt!);
- Een goede pensioenregeling;
- Een laptop van de zaak;
- Een ruim opleidingsbudget;
- Een uitdagende functie in een geweldig bedrijf, waar ook nog eens een mooi groeipad voor je klaar ligt;
- Snel uitzicht op een vast contract!

Klinkt dit goed en wil je solliciteren, of heb je toch nog een aantal aanvullende vragen? Neem dan contact op met Bob van der Zwan door te bellen/appen naar 0618988144. Mailen mag naar [email protected]!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken voor een organisatie die zich onderscheidt door uitstekende arbeidsvoorwaarden en aandacht voor het personeel? En werk jij graag in een hecht (Scrum)team van echte specialisten op het gebied van software development? Dan ben je hier aan het juiste adres! De sfeer op het kantoor is informeel en uitzonderlijk prettig. Je komt terecht in een enthousiast team waarbinnen het 'work hard, play hard' principe centraal staat. Samen met jouw collega's lever je straks prachtige producten op, maar je krijgt ook meer dan voldoende ruimte voor ontspanning. Zo kun je in je pauze gebruik maken van bijvoorbeeld de pooltafel, de gratis fitnessruimte of je duikt onder het genot van een grote hoeveelheid gratis (gezonde en ongezonde) snacks de zon in op het prachtige dakterras.

Met ruim 40 professionals wordt hier elke dag gewerkt aan het bouwen van complexe financiële applicaties. Zo biedt deze organisatie een aantal standaardpakketten aan waarmee bedrijven bijvoorbeeld hun volledige salarishuishouding kunnen regelen, of bijvoorbeeld alles omtrent facturatie. Deze pakketten worden continu verder uitgebreid en op maat aangepast voor de klant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Hoofddorp
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hoofddorp