Vacature Microsoft BI Specialist gezocht voor een hecht team! - Soest

Soest

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat je als BI consultant projectmatig (meestal met 2 tot 3 collega's) bezighouden met BI oplossingen voor de klanten van deze organisatie. Dit kun je veelal vanuit huis, kantoor of bij de eindklant op locatie uitvoeren. Je werkt hier met Microsoft BI tooling, dus het is van belang dat je hier al minimaal 3 jaar relevante ervaring mee hebt. Daarnaast ben je een teamplayer die houdt van een hechte, informele en ervaren setting met veel kennisdeling en betrokkenheid tussen collega's. Bij deze organisatie ben je geen nummertje en wordt er echt gekeken naar wie jij bent als persoon en wat je ambities zijn. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft BI;
- Je bent een teamplayer en denkt proactief mee met klanten en collega's;
- Je wilt werken in een informele, hechte en betrokken organisatie waar alle collega's het goed met elkaar kunnen vinden.  

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier prima! Ze bieden een goed salaris, leuke activiteiten, een lease auto en nog veel meer. 

Meer weten of heb je direct interesse? mail me dan je meest recente cv in word format naar: [email protected]. Je kunt me ook bereiken op: 0628491599. Wees snel!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze kleine organisatie van 16 (5 vrouwen, 11 mannen) leuke collega's is op zoek naar versterking omdat ze flink aan het groeien zijn. De klanten van deze organisatie zitten door heel Nederland met oververtegenwoordiging in Noord-Brabant en Noord-Limburg. De BI projecten worden veelal in teamverband aangegaan (meestal 2 tot 3 collega's bij een eindklant) en op dit moment wordt er veel thuisgewerkt gezien de huidige situatie. Het toffe aan deze organisatie is dat ze regelmatig activiteiten inplannen om bij elkaar te komen, zo hebben ze standaard een maandelijkse meeting waarbij ze met zijn allen gaan lunchen. Daarnaast organiseren ze leuke uitjes, zoals: Drone vliegen, kerstdiner met partners en overnachting, varen en nog veel meer. Ze bestaan inmiddels 11 jaar en groeien flink door. Ze zijn ook erg flexibel, zo kun je zelf bepalen of je op kantoor of thuis wilt werken.

De klantenportefeuille van deze organisatie is zeer divers. Denk hierbij aan zorginstellingen, retail, supplychain, foodketens en logistieke bedrijven.

Deze organisatie gelooft echt in de kracht van samenwerken. Echt slimme oplossingen bedenk je samen, door elkaar aan te vullen en kritisch te denken. Op deze manier kan goed onderzocht worden wat de slimste oplossing is voor die klant. Je komt dus terecht in een klein maar zeer ervaren team. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Soest Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Soest