Vacature Lead tester / Tester met Lead ambitie voor intern team - Pijnacker

Pijnacker

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie is op zoek naar een Lead Tester of een Tester met Lead ambities die sturing gaat geven aan het testing team. Dit team bestaat uit meerdere, ervaren software testers. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag om de .NET applicaties optimaal te testen en de kwaliteit te verhogen daar waar mogelijk. Dat betekent dat je een brede rol krijgt waarin je van begin tot eind betrokken bent. Je ontwikkelt de testplannen, je stelt de testscenario's op en voert de testen uit. Dat betekent handmatig zowel de functionele, regressie en integratietesten. Daarnaast automatiseer je de regressietesten daar waar mogelijk. Men wil een slag slaan met geautomatiseerd testen en het is dan ook van belang dat je enigszins ervaring hebt op dit gebied.

Verder ben je als Lead een inspirator die het team stuurt en adviseert. In de ochtend verzorg je de standup, je bepaalt de koers van het team en bewaakt aspecten als budget en agenda. Je schakelt natuurlijk veelvuldig met de testers maar ook met andere stakeholders binnen de organisatie. Het is dan ook van belang dat je een motivator bent die overzicht kan bewaken, gemakkelijk communiceert en collega's adviseert en inspireert. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als software tester
- Reeds ervaring als Lead is een pre, drive is belangrijker
- Je hebt ervaring met het opstellen van mastertestplannen
- Bij voorkeur beschik je over relevante certificaten (TMap / ISTQB)
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen
- Je bent communicatief vaardig, een verbinder en je beschikt over een helicopter view
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een stevig salaris dat uiteraard afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt (€ 3.500 - € 4.500 als startsalaris);
- Uiteraard groeit je salaris mee als je hier langer werkt;
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden;
- Een goede pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
- Voldoende tijd en budget om trainingen en/of opleidingen te volgen zodat jij je nog verder kan ontwikkelen;
- Een hecht team van slimme en gemotiveerde collega's om je heen;
- Een fijne werkplek in een mooi en modern kantoor op een goed bereikbare locatie;
- De mogelijkheid om met jouw kennis de wereld een stuk veiliger te maken.

Klinkt dit goed en wil je solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Mail dan je CV of bel naar Tim Vonk via [email protected] of 0615490856


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf bestaat inmiddels bijna 30 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van beveiligingssystemen. Zij leveren een totaaloplossing als het gaat om algehele beveiliging. Hierbij kun je denken aan camerasystemen, inbraakalarmen, parkeerplaatsbeheer en alle hard- en software die hiermee gemoeid is. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in zowel Nederland als daarbuiten, waarover ruim 120 enthousiaste collega's verdeeld zijn. Jij komt te werken op een uitstekende bereikbare vestiging in de regio Pijnacker. Hier werken in totaal zo'n 35 personen, waarvan 22 ontwikkelaars.

Deze organisatie kenmerkt zich door de wijze waarop zij in hoge snelheid nieuwe technieken kunnen integreren in hun producten. Vanzelfsprekend hebben zij een ijzersterk en gedreven team van ontwikkelaars en software testers die dit mogelijk maken. Jij krijgt de mogelijkheid hierbij te horen! Het personeelsverloop is hier ontzettend laag en er wordt veel geïnvesteerd in bijvoorbeeld het experimenteren met nieuwe technieken. Je krijgt hier als IT'er dan ook volop de mogelijkheid (in zowel tijd als budget) om jezelf te ontwikkelen. De sfeer onderling is heel prettig en informeel. Iedereen is trots op de producten die hier gebouwd worden en die stuk voor stuk een steentje bijdragen aan een veiligere wereld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ETL Developer in Pijnacker Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Pijnacker