Vacature .Net ontwikkelaar gezocht in omgeving Deventer

Deventer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij zal als .Net developer aan het werk gaan in een gedreven team van ongeveer 8 ontwikkelaars. Binnen je functie zal je vooral gaan werken met technieken als C# .Net en .Net Core maar zal je ook in aanraking komen met andere technieken als dat beter past bij een specifiek project. We hebben het hier over een relatief klein bedrijf dus zal je takenpakket niet alleen ophouden bij het ontwikkelen. Je zal in bijzondere gevallen bijvoorbeeld ook bij de klant langs langs gaan om te helpen met de implementatie van het eindproduct, dit is natuurlijk in overleg en gebeurt alleen als dit bij je past. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO denk en werkniveau
- Je hebt meerdere jaren ervaring met .NET (C#, ASP.NET)
- Je communiceert goed
- Je hebt kennis van Jquery, Ajax, HTML, CSS, Entity Framework
- Je hebt passie voor ontwikkelen en alles wat hier mee te maken heeft

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Hele goede arbeidsvoorwaarden, denk maar aan flexibel beginnen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, etc. Vraag maar na! 

Interesse? Stuur je meest recente CV naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben je als medior .NET developer op zoek naar een nieuwe inspirerende organisatie om je nog verder te verdiepen in maatwerk software? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij deze club van gepassioneerde ontwikkelaars worden er zowel maatwerk applicaties voor klanten ontwikkelt als een eigen ontwikkelde applicatie voor de verzekeringssector. Een van de speerpunten van dit bedrijf is betrouwbaarheid, dit willen ze laten zien in hun software maar ook in hun manier van werken. 

Er is hier heel erg veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, zo wordt er bij indiensttreding direct een mooi traject voor je uitgestippeld waarbij er gekeken wordt waar je verbeterpunten liggen en welke doelen je kan nastreven binnen de organisatie. Daar wordt jij beter van, en je werkgever dus ook. Daarbij is een goede werk/privé balans erg belangrijk dus zal je ook op persoonlijk gebied genoeg aandacht krijgen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Deventer
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Deventer