Vacature BI Specialist gezocht voor de woning/vastgoed sector! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze zoeken hier een BI Specialist met zowel sterke technische als communicatief vaardige en analytische vaardigheden. Hierbij is het van belang dat je zelfstandig bent, maar ook goed kan schakelen met collega’s om samen tot de beste oplossingen te komen. Belangrijke competenties zijn hierbij: Datawarehousing, ETL, SQL, OLAP. Je werkzaamheden bestaan onder ander uit het onderhouden van ETL processen, het onderhouden van OLAP-modellen en het bouwen van rapportages (SSRS & Power BI).

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond;
- Je beschikt over relevante werkervaring (ETL/Datawarehousing);
- Je beschikt over ruime ervaring met het programmeren in SQL;
- Ervaring met Power BI/DAX en Tabular is een pré;
- Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal (Only Dutch speaking candidates);
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend. Je ontvangt een goed salaris, een lease auto, ontwikkelmogelijkheden, gedeeltelijk intern en bij de klant en vooral leuke collega’s binnen een informele werkomgeving waar je lekker kunt sparren met elkaar om tot goede/duurzame oplossingen te komen voor klanten.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]  


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is met zo’n 25 man actief binnen de vastgoed/woningsector. Het is een kleine en informele organisatie die voornamelijk bestaat uit BI Specialisten. Het is een functie waarbij je deels vanuit kantoor werkt en deels bij de eindklant. Alle BI producten die deze organisatie gebruikt zijn met name gericht op Microsoft BI. Het leuke aan deze organisatie is dat ze enorm veel branchekennis hebben en tegelijkertijd goede IT expertise. De combinatie van deze 2 factoren maakt dat ze hun klanten al geruime tijd meer dan tevreden houden.

Je komt te werken binnen een prettige werkomgeving met leuke collega’s die graag samenwerken/kennis delen om elkaar vooruit te helpen. Ze bieden hier overigens ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals: een lease auto, ontwikkelmogelijkheden goede pensioensregeling en een uitstekende bonus.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht