Vacature Backend PHP Developer voor bekende organisatie! - Hoofddorp

Hoofddorp

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken in een enthousiast en informeel team in een Scrum/Agile omgeving. Samen met je collega's ben jij een belangrijk onderdeel in het (online) succes! Als developer zorg je ervoor dat de applicaties worden onderhouden, doorontwikkeld en geoptimaliseerd door duidelijke en heldere code te schrijven, met oog voor security, privacy en performance. De projecten zijn technisch uitdagend en jij werkt op zowel bestaande als nieuwe projecten waarbij je veel ruimte krijgt om de expertise te delen met jouw collega's. Zo kun je dus ontzettend veel van elkaar leren waardoor jij als developer ook je kan blijven ontwikkelen! Op de Backend werk jij met Symfony 3,4 en 5 in een Linux/Docker omgeving. 

Ook zijn er thuiswerkmogelijkheden!

lees meer

Functie-eisen

- Je communiceert als PHP ontwikkelaar makkelijk en je bent een prettige persoon in de omgang;
- Je beschikt als PHP ontwikkelaar over HBO werk en denk niveau;
- Je hebt natuurlijk goede ervaring met PHP en OOP;
- Je hebt ruime ervaring met Symfony of Laravel;
- Je hebt tenminste 5 jaar actuele werkervaring met PHP.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende functie krijg je een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Je moet denken aan een salaris met jaarlijkse groei, 24 vakantiedagen, vakantiegeld,  pensioensregeling en een laptop met mobiel van de zaak. Verder een reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding en korting op hun producten. Daarnaast krijg je elke dag een verzorgde lunch, gezellige borrels en een jaarlijks uitje!

Interesse? Neem dan contact op met Ted Bronkhorst via telefoon op: +31 (0) 6 39 07 98 28 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Klaar voor echt diepgaand PHP ontwikkel werk bij een bekende organisatie?

Onze klant bestaat nu bijna 5 jaar en is in de loop van de jaren gegroeid naar een belangrijke speler waar het gaat om online verkoop in zowel de zakelijke als particuliere markt. Er werken inmiddels ruim 50 man en de afdeling waar jouw toekomst mogelijk ligt bestaat uit 10 developers. Je zult hier werken aan hun applicaties en websites dus ze zoeken iemand die al de nodige jaren ervaring heeft in PHP. Door veel tijd, geld en energie te steken in innovatie is deze organisatie in staat om voorop te lopen in de markt en dat maakt het voor jou als ontwikkelaar een genot om hier te werken. 
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hoofddorp