Vacature AWS Partner zoekt Data Science Cloud Specialist - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het gaat hier om een interne rol waar je op projectbasis werkt en veel aan de slag zal gaan met AWS. Je kunt deze groeiende organisatie beschrijven als innovatief en waar ze veel werken met IoT. Ze zoeken dan ook iemand die een technische uitdaging binnen deze complexe materie leuk vindt.

Ze werken hier voornamelijk met Python, SQL en AWS en ze zijn hier ook partner van. Dit betekent dat je vaak als eerst mag werken met technieken die voor andere nog onbekend zijn! We vinden het ontzettend belangrijkd dat je jezelf nieuwe dingen aan blijft leren en daar hebben we dan ook onbeperkt budget voor.

Als Data Scientist kom je hier terecht in een nieuw op te zetten scrumteam waarbij je gaat werken aan mooie producten waarbij je veel aan de slag zal gaan met Cloud binnen AWS en daarnaast ben je voornamleijk aan het programmeren binnen Python. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Je gaat aan de slag binnen een dynamische omgeving en je vertaalt gebruikersdata, analyseert de data en je mag predictive modelling toepassen met daarbij ML en DL technieken en dit alles doe je standaard met de nieuwste TECH!

Het is belangrijk dat je innovatief bezig blijft en het is hier niet belangrijk dat je geweldig kan praten. Mocht je naast techniek ook erg communicatiefvaardig zijn dan willen we je uiteraard meer inzetten op de eindklant waarbij je ook mag sparren met klanten en de infra in mag zetten op project/product niveau!

We werken hier met multidisciplinair teams waarbij je dus altijd spart met collega's (van hoog niveau). Thuiswerken is uiteraard geen probleem maar het is belangrijk dat je feeling houdt met je collega's, de projecten en daarom is het deels mogelijk thuis te werken. Een Data Scientist vindt het hier vaak ontzettend leuk omdat je ook daadwerkelijk bezig bent als Data Scientist en je daarnaast mag werken met nieuwste stack CLOUD! Je werkt continue aan verbetering van infra en je mag hier ontzettend technisch en creatief bezig zijn. 

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en dat je je kennis en expertise graag deelt met je collega's (sharing is caring!)

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO en/of WO opleiding, bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en/of technische achtergrond;
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen Data Science, Cloud Data Engineer, Devops o.i.d. ;
- Ervaring met Cloud, Docker, KuberNetes, Python, SQL, Java, R;
- Binnen Python en R kun je met verschillende ML/DL Packages overweg, denk hierbij aan: SciKit-Learn, Pandas, Numphy, MLlib, GGPLOT, PyPi, PyCharm, Keras, Tensorflow en Torch;
- Aantoonbare kwaliteiten als Data Scientist, een bewezen trackrecord;
- Het is een must dat je Cloud ervaring hebt en het is een pré dat je AWS geek bent!;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen een innovatief bedrijf die luistert naar haar werknemers. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend! Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.

Interesse? Ik ontvang graag je CV in word format + motivatie naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn de partner op het gebied van Cloud, Cloud Data Engineering en Cloud Data Science! 

We hebben een enthousiast team van deskundigen binnen Data en Cloud en hebben baanbrekende projecten welke wij op vaste locatie met elkaar ontwikkelen en implementeren! Zoek jij naar collega's waar je echt goed mee kan sparren? 
Zoek je een werkgever waar je innovatief bezig mag zijn, lekker technisch mag zijn en tevens met de nieuwste technieken/talen en tooling bezig kan zijn? Dan zijn wij je nieuwe uitdaging!

We zitten in een prachtig pand en hebben momenteel ongeveer 30 FTE en zijn sterk groeiende. We houden ons bezig met IoT, Deep Learning, Cloud Computing, Parralel Computing, Machine Learning, Data Science, Data Engineering en nog veel meer ;).

Wij maken van het onmogelijke... mogelijk! Pioneer met ons mee binnen Data Science met Cloud!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht