Vacature Op Safari in de Cloud - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent pas een ware Cloud Specialist als je kunt zeggen dat je onderdeel bent van dit bedrijf. Nu harder dan ooit zijn zij op zoek naar een Cloud Guru's die zij kunnen toevoegen aan hun team. Er zijn “Die Hard” Cloud specialisten aanwezig en zij willen er graag nog een aan toevoegen. Ben jij diegene? 

Kun jij de continue verbetering van bestaande platforms met een vinger in je neus realiseren? Ben je in staat om platforms schaalbaar en autonoom te maken terwijl je nog steeds kunt garanderen dat releases live gaan zonder downtime? Kun je een implementatieproces soepel laten verlopen zonder de stabiliteit in gevaar te brengen? Houd je van de nieuwste technologie en ben je bereid om er helemaal voor te gaan? Zijn jouw antwoorden op de bovenstaande vragen met een “Ja” te beantwoorden, dan verwelkom ik je graag in het team!

lees meer

Functie-eisen

Eigenschappen die wij graag zien in een nieuwe collega:

Minimaal 5 jaren ervaring met Azure Cloud Engineering

Het liefst meerdere Azure certificaten

Je hebt kennis en ervaring met automatiseringtools

Je hebt ervaring met configuratie management tooling (Puppet, Ansible)

Je hebt ervaring met en kennis van IaC (Terraform/CloudFormation)

Splunk is voor jou niet onbekend, evenals Bash en Python

Je hebt al meerdere jaren ervaring in een Agile/DevOps omgeving

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Qua arbeidsvoorwaardenpakket bof je enorm! Zij houden namelijk niet zozeer van een bonuscultuur, maar hebben in plaats hiervan zeer riante salarissen. Hierin vinden zij dat je jouw vaste lasten moet kunnen betalen én nog lekker kunnen leven.

Kortom: bij deze organisatie ga je er altijd op vooruit, ongeacht welke arbeidsvoorwaarden je momenteel hebt of zoekt.

Interesse? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected]
Inhoudelijke vragen? 06- 21 34 07 12.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ooit op Safari willen gaan? Nu kan dat!

De Azure omgevingen waar dit bedrijf je in laat werken is nagenoeg te vergelijken met de diepe jungles van Afrika. Daarom is het werken bij dit bedrijf een avontuur als geen ander. Het motto is dan ook "Azure equals pleasure".

De organisatie zelf is toegespitst op een mensgerichte, vriendelijke en aangename visie met medewerkerstevredenheid als pijler. Dit drukt de organisatie uit door uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook door een zeer persoonlijke behandeling. 

Deze aanpak werkt! Persoonlijke aandacht is hier erg belangrijk en iedereen is dan ook gelijk binnen de organisatie, daar doen zij alles voor. Projecten die je zelf wil, mag je dan ook zelf kiezen. 

Met jouw collega`s maak je eens per jaar een buitenlandse trip en dan mag je ook jouw partner meenemen. Hoeveel organisaties ken je die dit doen?! De bestemmingen zijn er wisselend, maar ieder jaar weer een leuke verassing. De organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat willen zij in ieder geval de komende tijd blijven volhouden. Het persoonlijke karakter willen zij echter wel blijven behouden en daarom hebben ze voor zichzelf wel een groeiplafond gesteld.

Het mooie aan deze club is dat zij liever hebben dat de techneuten de technische dingen blijven doen. Als collega zit er dan ook geen commerciële tint in je functie, zo hoef je zelf geen opdrachten te zoeken, daar ontlasten zij jou in. Zo kun je lekker blijven focussen op hetgeen wat belangrijk is, jezelf! Is dit een organisatie waar je jezelf kan zien werken? Aarzel dan niet en solliciteer!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Specialist in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rijswijk (ZH)