Vacature Energieke Data Analist voor energie sector gezocht! - Ede

Ede

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Data Analist op junior niveau met een zeer sterk analytisch vermogen en een hoge mate van zelfstandigheid. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent om eenvoudige tot complexe werkzaamheden uit te voeren op het gebied van data collectie en data validatie. Dagelijks ga jij aan de slag in het data management team om data te verzamelen en controle uit te voeren op meetgegevens. Samen met de field engineers houd jij je ook bezig om de storingen af te handelen en op te lossen. Uiteindelijk doe je een stukje administratieve afhandeling om de volgende dag weer met een schone lij te kunnen beginnen. Praktisch gezien werk je veel met Excel en SQL.

Het doel van al die data verzameling als Data Analist is om bedrijven te helpen energie te besparen of beter in te kunnen zetten. Spreekt jou dit aan?

lees meer

Functie-eisen

- HBO/WO niveau;
- Affiniteit met IT, Computers en Energie sector;
- Kennis van en ervaring met Energie Techniek is een pré;

- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Goede kennis van en ervaring met Excel, SQL en een stukje Python;
- Ervaring met andere data analyse tools is erg mooi meegenomen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt je mooie arbeidsvoorwaarden die marktconform te noemen zijn. Wij vertellen je daar graag persoonlijk meer over!

Interesse? Neem dan contact op met Kjell Treffers via telefoon op: 06-57578548 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf richt zich op het nauwkeurig leveren van verbruiksgegevens voor bedrijven en dat doen zij nu al ongeveer 10 jaar. Het is een onafhankelijk en erkend meetbedrijf en naast meten van gegevens installeren ze ook allerlei meters om verbruiksgegevens nog beter in te kunnen zien. Middels slimme software systemen wordt data uitgelezen en gepresenteerd in online portalen waar bedrijven gebruik van kunnen maken. Dit is nog steeds een groot succes en om dat succes te handhaven zetten ze nu steeds meer in op Data Analysis. Een grote uitdaging voor het data analyse team! Kom jij het team versterken?

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede