Vacature Uitdaging voor Java ontwikkelaar! - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Java developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe webapplicaties. De ontwikkeling vindt zowel inhouse- als op klantlocatie plaats waardoor er van je wordt verwacht dat je reisbereid bent. Specifieke branche kennis is niet vereist omdat er aan verschillende applicaties wordt gebouwd. Veel belangrijker in deze functie is dat je als developer goed uit de voeten kunt met Java.

De doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Wanneer je jezelf waarmaakt als developer kun je doorgroeien in senioriteit, naar een teamlead of architectrol, als consultant aan de slag, of zelfs een nieuwe vestiging openen op termijn als je die ambitie hebt. 

lees meer

Functie-eisen

-  HBO/WO opleiding (IT gerelateerd)
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Je hebt kennis en ervaring met Java en aanverwante technologie 
- Je werkt graag Agile Scurm
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Er zit een leaseauto bij de functie en je krijgt hier circa 30 vakantiedagen per jaar plus een bonusregeling. Daarnaast bieden ze uitstekende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Interesse? 

Stuur je CV aan [email protected]

 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie bestaat uit een aantal ondernemingen die elkaar versterken op technologisch vlak. De organisatie is momenteel 80 man sterk en richt zich o.a. op Java development. Voor diverse opdrachtgevers worden er hele mooie en slimme applicaties gemaakt en ze maken hierbij steeds gebruik vernieuwende technologie. De werkzaamheden vinden zowel inhouse als op klantlocatie plaats.

De organisatie is te typeren als “down to earth” en kent een informele werksfeer. Er wordt zowel intern als op klant locatie gewerkt waarbij de projecten veelal op goed bereisbare afstand van Arnhem zijn. De medewerkers professioneel, toegangkelijk en in voor een geintje. Wanneer je een goede Java developer bent en daarnaast ook gedreven en ondernemend bent, dan zal je zeker op je plaats zijn in deze organisatie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem