Vacature HBO of WO diploma behaald en aan de slag als .NET trainee? - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen dit traineeship ga je dus volledig opgeleid worden tot een steengoede .NET Developer. Je krijgt hierbij zelf de keuze of jij je meer fullstack of backend georiënteerd wil gaan ontwikkelen. Samen met jou wordt er een passende route uitgestippeld die past bij zowel jouw wensen, als die van je opdrachtgever. Je gaat hoe dan ook aan de slag met de nieuwste technieken en één ding is zeker: Hier ga je écht leren ontwikkelen. Een fantastische kickstart van je development carrière dus!

Dus; ben jij technisch sterk en is programmeren jouw passie of wil je daar graag je passie van maken? En wil je dan ook nog eens het liefste richting .NET? Reageer dan snel! 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde Master of Bachelor opleiding met sterk béta component;
- Je hebt kennis van een programmeertaal;
- Je bent gemotiveerd, communicatief vaardig en beschikt over zelfreflectie;
- Je bent nooit uitgeleerd en durft je mening te geven;
- Je staat ervoor open om te werken binnen de financiële sector;
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. (Only dutch speaking candidates!) 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Vast startsalaris van € 2750 per maand;
- Mogelijkheid om een leaseauto te krijgen;
- Een traineeship dat ontzettend goed op je CV staat;
- Een fantastische opening om de wereld van .NET in te rollen;
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
- Goede secundaire voorwaarden.

Klinkt dit als de perfecte stap voor jou? Neem dan contact op met Bob van der Zwan via 0618988144 of [email protected]!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij recent afgestudeerd aan een technische HBO of WO opleiding en wil jij graag jezelf ontwikkelen als .NET Developer? En wil je dat doen voor toonaangevende organisaties in Amsterdam, waarbij je kunt denken aan grote banken? Dan is dit een unieke kans voor je!

Dit traineeship wordt verzorgd door een organisatie in Amsterdam. Elk kwartaal start er een klas van 6 tot 8 young professionals maar indien je liever per direct start, dan is dat ook mogelijk. De traineeship start met een 3-daagse tour waarbij je je klasgenoten en begeleiders leert kennen. Vervolgens krijg je op kantoor klassikaal les, worden er projecten gezamenlijk uitgevoerd en krijg je interessante seminars en workshops van echte professionals. Na 1-2 maanden intern leren, word je direct ingezet bij een interessante werkgever. Zo ga je dus direct je opgedane (theoretische) kennis in de praktijk toepassen.

De werkgever in kwestie is een bancaire organisatie in Amsterdam. Als je denkt dat de bancaire sector saai en stoffig is, dan heb je het helemaal mis. Dit bedrijf heeft juist een nieuw team ontwikkeld speciaal voor young professionals. Ze zijn namelijk op zoek naar creatieve, energieke mensen die out-of-the-box en modern durven te denken. Mensen die met frisse ogen naar de status quo kijken en deze ook durven te veranderen. Hierdoor heerst er een echte start-up vibe maar ben je wel verzekerd van een stabiele werkgever met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Dit betekent dat, ook wanneer je het traineeship hebt afgerond, er volop kansen bij je werkgever zijn. Zo is ruim 80% van de kandidaten die gestart is in dit traineeship 10 jaar later nog in dienst bij zijn werkgever!

Verder is deze traineeship erg bijzonder omdat je enerzijds bij aanvang al direct verzekerd bent van een werkgever waar je praktijkervaring op gaat doen. Daarnaast is ook het startsalaris erg interessant; je ontvangt 2750 euro bruto per maand + je hebt de mogelijkheid tot het nemen van een leaseauto!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam