Vacature Mobile developer (iOS / vast contract / 5000+ euro pm) - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als iOS developer ga je meewerken aan de (door)ontwikkeling van een omvangrijke App die via een JSON Rest/API communiceert met de back-end. Deze app wordt gebruikt in de zakelijke markt en heeft als functie om telecommunicatie gemakkelijker en optimaler te laten verlopen. Er wordt ontwikkeld in Swift en in Kotlin maar jouw focus zal op Swift vlak liggen. Ze zijn op zoek naar een ervaren persoon die het ook een uitdaging vindt om mee te denken over verbetervoorstellen, om te kijken waar er groeimogelijkheden liggen en hoe de architectuur naar een hoger plan getild kan worden. Dit gebeurt allemaal in teamverband dus er wordt veel gespard en is er sprake van veel kennisdeling; er is namelijk reeds veel kennis en senioriteit in huis. Eenmaal bezig met developen, krijg je ook veel ruime en vrijheid om zaken op je eigen wijze aan te pakken. Vrijheid vindt men een belangrijk goed binnen deze organisatie en dus kun je als mobile developer veelal je eigen weg gaan. Dit betekent ook flexibiliteit in de vorm van werkuren / werklocatie. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur icm diploma's
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als mobile developermet iOS (Swift)
- Je vindt het leuk om proactief mee te denken met het verbeteren van applicaties
- Je bent ambitieus, technisch onderlegd en communicatief vaardig
- Ervaring met werken in de cloud is een pre
- Je spreekt / schrijft Nederlands en Engels

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed! Het bedrijf is financieel zeer gezond en heeft grote ambities.
Ze schromen dan ook niet om bovengemiddelde salarissen te bieden om goede developers naar binnen te trekken.
Denk bijvoorbeeld aan 5000 euro bruto per maand (ben je écht heel goed, dan is meer ook nog mogelijk), plus bonusregeling (afhankelijk van factoren), vrijheid, keuze uit type laptop, opleidingsmogelijkheden en dus ook een vast contract direct per aanvang. Ze zijn dan ook op zoek naar mensen die zich voor de lange termijn willen verbinden aan de organisatie en met ze meegroeien.

Daarnaast kom je te werken in een informeel team met een platte structuur waar je simpelweg met plezier gaat werken.
Interesse in deze toffe Mobile development vacature? Dan ontvang ik graag je sollicitatie inclusief CV op [email protected]
Voor vragen / opmerkingen kun je contact opnemen via 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze groeiende organisatie in Den Haag ben ik momenteel zoekende naar een Mobile developer met minimaal 3 jaar ervaring binnen iOS. Het bedrijf bestaat uit 40 hoogopgeleide werknemers (er zijn veel developers met een Master / Bachelor richting de Informatica) en gezamenlijk maken zij geavanceerde oplossingen voor de telecommunicatie branche, voornamelijk in de business-to-business markt. Aangezien het bedrijf steevast blijft doorontwikkelen, is men een steeds belangrijke speler binnen de branche en kunnen ze grote bedrijven rekenen tot hun klantenbestand. De huidige ontwikkelingen rondom Corona zorgen er daarnaast voor dat de vraag naar hun product nóg groter wordt en er is dan ook ruimte voor versterking op development vlak. 

Het bedrijf heeft ook kantoren in het buitenland maar dit zijn enkel saleskantoren. Het toont echter wel de internationale ambities van het bedrijf. Alle development werkzaamheden vinden plaats in Den Haag en je hoeft dan ook niet naar klanten toe. Kenmerkend voor de organisatie is het flexibele en meedenkende karakter. Zo kun je als developer zelf kiezen met welke devices je werkt en is er veel ruimte voor kennisdeling met de andere developer die naast een goede studieachtergrond ook over de juiste dosis ervaring beschikken. Daarnaast kun je, zelfs in deze ietwat onzekere tijden, direct een vast contract krijgen en zo ben je verzekerd van een uitdagende functie met veel toekomstperspectief!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mobile Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag