Vacature C# Webdeveloper - interne functie bij TOP bedrijf! - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zoals uit de bedrijfsomschrijving ook blijkt, gaat het hier dus om een interne functie waarbij je aan bedrijfseigen software komt te werken. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor o.a:
- Het schrijven van kwalitatief uitstekende code;
- Het brainstormen, verwerken en implementeren van wijzigingen in de bestaande producten;
- Het vinden van nieuwe technieken/werkwijzen die nuttig kunnen zijn voor de organisatie;
- Het onderhouden van de database en het bouwen van producten die hierbij helpen, deze database wordt immers steeds groter;
- Je kijkt met een kritische blik naar de code van je collega's en geeft tips waar nodig, andersom doen zij dit ook bij jou;
- Je levert ideeën aan bij de Software Architect met betrekking tot de infrastructuur van de applicaties;

Uiteraard ga jij dit als Medior/Senior C# Software Engineer voornamelijk doen met de taal waarvoor jij de grootste liefde kent; C#. Maar verder kun jij natuurlijk uitstekend je weg vinden als Fullstack Webdeveloper en maak je gebruik van ASP.NET, MVC, HTML, CSS, SOAP, Javascript, jQuery en SQL. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van C# en deze kennis deel je maar al te graag met je collega's.

Het is bijna vanzelfsprekend, maar ik noem het toch even. Binnen deze organisatie ligt een prachtig groeipad voor je klaar. Zo kun jij jezelf hier ontwikkelen tot bijvoorbeeld Lead Developer of Software Architect. The sky is the limit. Samen met jou zal gekeken worden waar jouw ambities liggen, zodat je hier naartoe kunt werken!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau en bij voorkeur beschik je zelfs over een HBO papiertje;
- Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C#;
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Webdeveloper;
- Je hebt ervaring met ASP.NET, MVC, Javascript, jQuery, SQL, HTML, CSS en SOAP.
- Je bent communicatief sterk en vindt het leuk te sparren met collega's;
- Je bent woonachtig in Zuid-Holland of bereid hier naartoe verhuizen;
- Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden hier goed. Zo ontvang je voor jouw verdiensten een goed salaris (€ 3.000 - € 4.500, afhankelijk van hoe goed je bent). Daarnaast krijg je hier reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, eindeloos veel doorgroeimogelijkheden en natuurlijk krijg je gewoon een hele toffe functie in een heel tof team. Je kunt de functie daarnaast bekleden voor 32, 36 of 40 uur per week.

Klinkt dit goed en wil je solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan via 0618988144 of mail naar [email protected] Ik zorg dat je binnen een week bij je nieuwe werkgever aan tafel zit!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een vlotte organisatie in Den Haag ben ik op zoek naar een Medior of Senior C# Webdeveloper. Je komt terecht in een organisatie die zich richt op het beheren en inzichtelijk maken van consumentendata voor organisaties, waarbij de focus ligt op financiële gegevens. Deze gegevens worden door klanten bijvoorbeeld gebruikt in het kader van kredietverstrekking of incasso's. 

In totaal werken er momenteel ruim 100 mensen bij deze organisatie. Hiervan vormen er ongeveer 10 samen de IT afdeling. Op deze afdeling wordt continu gewerkt aan het verder uitbreiden en verbeteren van de producten van de organisatie, die gebruikt worden om data te verzamelen en deze grote datasets inzichtelijk te maken, te structureren en vervolgens te vertalen naar bruikbare gegevens voor de eindklant. In totaal telt jouw potentieel nieuwe werkgever inmiddels ruim 1500 eindklanten en dit aantal neemt dagelijks toe. Om deze groei bij te benen is jouw hulp hard nodig!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Webdeveloper in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag