Vacature Frontend developer gezocht met passie voor cryptocurrency - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de functie van Frontend developer werk je aan hun platform om die verder te ontwikkelen. Je zult dus ook gaan samenwerking met het marketing, backend en design team. Samen zullen jullie nieuwe features gaan bedenken om het systeem nog verder te ontwikkelen en dat doe je altijd met de laatste nieuwe technologieën. Op de Front-end werken ze met Vue.js dus als je hier ervaring mee hebt dan is dat mooi meegenomen. Heb jij ervaring met Angular of React? Ook dan ben je hier welkom. In de functie werk je samen met het team maar is er wel een hoge mate van zelfstandigheid. Je zult dus zelf veel moeten ontdekken mocht je nog niet alle kennis hebben. Daarnaast werk je hier met Typescript, HTML5, CSS, SCSS en Git. Verder maken ze ook nog gebruiken van AWS dus mocht je hier ook kennis in hebben dan is dat een pre.

lees meer

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar werkervaring als Frontend developer;
- Javascript, HTML, CSS kennen voor jou geen geheimen;
- Je hebt ervaring met Vue.js (React of Angular);
- Ervaring met SCSS, Git en Typescript is een grote pre;
- Ervaring met de cloud (AWS) is een pré;
- Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed en je krijgt hier echt de mogelijkheid om uit te groeien tot een top developer. Ben jij die al? Ook dan zijn er mogelijkheden om als Lead developer aan de slag te gaan!

Interesse of vragen? Mail je CV + Github naar Ted Bronkhorst via [email protected] of 06-39079828.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor één van de snelst groeiende cryptocurreny bedrijven in Nederland ben ik op zoek naar een medior of senior Front-end developer. Ze hebben een handelsplatform ontwikkeld die mensen en bedrijven helpt bij de verhandeling van cryptocurrency. Ze zijn in de korte tijd die ze bestaan enorm gegroeid en daardoor zoeken ze meerdere developers die hun bedrijf gaat versterken. Op dit werken er 10 mensen maar op korte termijn willen ze dit snel uitbreiden. Door het enorme succes hebben ze versterking nodig op diverse vlakken om ook wereldwijd voet aan de grond te krijgen. Het is een jonge en frisse organisatie waar de gemiddelde leeftijd zo rond de 30 is. Het is dus een jong team die bezig is met complexe software uitdagingen en waar je ook de komende jaren veel van zal gaan horen. Je krijgt dus nu de mogelijkheid om onderdeel te worden van dit succes en mee te groeien met het bedrijf.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam