Vacature Als Fullstack C# Webdeveloper werken in een klein team? - Voorhout

Voorhout

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Fullstack C# Webdeveloper kom je terecht in een klein en informeel, maar toch uiterst professioneel team. Samen zullen jullie je richten op het verder uitbouwen van kwalitatief hoogwaardige webapplicaties. In totaal werken hier momenteel vijf mensen, waarvan er drie op Software Development (1 Senior Backend Developer, 1 Junior/Medior Frontender en een Fullstacker, die tevens de Directeur is) zitten. Ook de Directeur werkt dus hard mee als Ontwikkelaar. Ondanks dat hij de Directeur van de organisatie is, zullen jullie op hetzelfde niveau werken en communiceren. Dit betekent dat hij altijd openstaat voor jouw kritische kijk op de software die jullie bouwen. Sterker nog, hij moedigt jouw kritische blik op zijn organisatie en de producten die jullie samen opleveren alleen maar aan. Dankzij het formaat van dit team is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Naast C#, wordt hier natuurlijk nog met enkele andere technieken gewerkt. Hierbij kun je denken aan Visual Studio, Javascript, HTML/CSS, JSON, LINQ en MS SQL Server. Jij gaat straks Fullstack aan de slag, net als de twee andere Ontwikkelaars die hier zitten. Samenwerken staat heel hoog in het vaandel en jullie dragen allemaal evenveel verantwoordelijkheid en zorgen er samen voor dat de producten ten alle tijden optimaal functioneren voor de klanten. Daarnaast bouwen jullie de producten verder uit en denken jullie natuurlijk actief na over eventuele nieuwe producten. Je komt hier dus terecht in een veelzijdige functie.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Je hebt ervaring met C#, HTML/CSS, Javascript en SQL;
- Ervaring met Visual Studio, LINQ en JSON is mooi meegenomen, maar niet vereist;
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken;
- Je denkt graag actief mee met de organisatie en kunt goed samenwerken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed en uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Doordat je in een klein bedrijf komt, is er veel in overleg mogelijk!

Wil je graag eens langskomen voor een kop koffie, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:

Bob van der Zwan
0618988144
[email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Zoekende naar een uitdaging als C# Webdeveloper (Junior, Medior of Senior mogelijk!) in een klein team? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijn opdrachtgever is in een prachtig en gloednieuw pand op een goed bereikbaar bedrijventerrein vlakbij de snelweg in Voorhout gevestigd. Hier zijn zij recent, na 20 jaar in een ander pand te hebben gezeten, naartoe verhuisd. Zowel vanuit het Noorden (Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam) als vanuit het Zuiden (Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn) is deze organisatie uitstekend aan te rijden.

De klanten waarvoor jullie straks vanuit het nieuwe pand aan de slag gaan, zijn veelal actief binnen de productie- en telecommunicatiebranche en gevestigd over de hele wereld. Zij richten zich tot jouw nieuwe werkgever omdat zij gedegen software nodig hebben die hun bedrijfsprocessen verbeteren. En deze heeft jouw nieuwe werkgever zeker. In de afgelopen 20 jaar hebben jouw toekomstige collega's namelijk meerdere prachtige producten gebouwd die specifiek in deze branches processen kunnen automatiseren, waarbij grote hoeveelheden data zonder problemen kunnen worden verwerkt. Uiteraard kunnen de gebouwde producten zodanig gemodificeerd worden dat zij per klant, afhankelijk van de wensen, anders ingericht en geïmplementeerd kunnen worden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Voorhout