Vacature Data Manager Vacature! - Zeist

Zeist

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Data Manager werk je nauw samen met de Product Owner, de Business Analyst, BI-ontwikkelaars en IT’ers waarbij jij verantwoordelijk bent voor de data producten die er worden gemaakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het continu up to date houden van het dataplatform. Je gaat rapporteren aan de Product Owner Data Analytics en geeft proactief advies over het gebruik van de datasets en over relevante externe datasets. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de data hoog blijft!

Als Data Manager ben je vooral bezig met het aansluiten van nieuwe databronnen, monitoring van datakwaliteit en verbetering/automatisering van processen rondom datastromen. 
Je hebt ook het volgende nodig binnen Data Analyse: statistische testen, regressie analyse; liefst ook affiniteit/ervaring met predictive analytics of machine learning.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een WO opleiding afgerond, bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en/of technische achtergrond;
- Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied big data / advanced analytics;
- Je hebt kennis en ervaring met één of meerdere programmeertalen: Python, R en SQL;
- Je beschikt over aantoonbare kwaliteit als Data Scientist, BI of Data Manager;
- Je bent analytisch sterk met een praktische instelling en een grote mate van zelfstandigheid;
- Je hebt ervaring binnen BigData;
- Je hebt kennis binnen ETL en Datawarehousing;
- Je kan visualiseren en het is een pré als je dit in QlikSense kan;
- Je bent sterk binnen Data Analyses en maakt een organisatie graag Data Driven;
- Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Naast een heel goed salaris krijg je er bijvoorbeeld uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Verder zijn overige zaken er heel goed geregeld zoals een uitstekend pensioen en veel is bespreekbaar zoals bijvoorbeeld (deels) thuis werken, flexibel starten, parttime werken etc. Naast een prima loon, vakantiegeld en leuke collega's zit er bij deze rol naast het vakantiegeld ook een extra maandsalaris.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan nu een bericht aan Farid van Mastbergen via [email protected]
Ik zal je reactie vertrouwelijk behandelen.
 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een uitstekende werkgever voor een Data Manager die een interne baan zoeken en graag met Scrum en Data wilt werken.

Deze gezonde organisatie is niet alleen qua uitdaging, maar ook wat betreft hun arbeidsvoorwaarden een fantastische partij om bij te gaan werken. De moedermaatschappij is actief in meer dan 20 landen en behoort tot een hele betrouwbare en degelijke speler in de markt.

De Data & Analytics afdeling is zeer professioneel en je komt in een team van meerdere professionele Data collega's te werken. Ze zijn op zoek naar uitbreiding van hun Data team en zoeken een Data Manager die deel uitmaakt van het Data & Analytics team. Ze zijn hier erg commercieel gedreven en dat is ook een asset die jij als Data Manager moet hebben om hier succesvol te worden. Samen maak je gebruik van bewezen en nieuwe technologieën om de Data Driven Solutions in goede banen te leiden. De organisatie opereert in een sector waar duizenden mensen baat hebben bij de beslissingen die jij straks gaat ontwikkelen. Er is momenteel ruimte voor een ervaren Data Manager.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Manager in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist