Vacature PLC Software Specialist - Sliedrecht

Sliedrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Men is op zoek naar een technisch aangelegde PLC specialist voor industriële omgevingen. Als PLC Software specialist ga je hier aan de slag met het programmeren van: Mitsubishi, B&R, Allen Bradley, Omron GE of Siemens. Waarbij je vertalingen gaat maken van productieperspectief naar bedrijfsspecifieke geautomatiseerde systemen. Je bent hier verantwoordelijke voor het hele proces, van begin het begin product tot het in bedrijfstellen.

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO opleiding in de richtingen van: Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of Industriële Automatisering
- Ervaring met PLC oplossingen en procesautomatisering
- Passie voor het vak
- Ervaring met diverse besturingssystemen

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, doorgroeimogelijkheden, Lease-auto, een goede pensioen regeling, Laptop, veel vrije dagen, ruimte om je mening te delen. 
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie heeft jaren ervaring in de Industriële Automatisering, er is hier veel kennis in huis, onderandere kennis van besturingsconcepten in productieprocessen voor het bewerkstelligen van de gewenste resultaten van projecten. Ze zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van automatiseringsprojecten en het schrijven van klantspecifieke PLC software. Je komt in een team te werken van; leuke, hardwerkende en intelligente mensen, die allen een technische achtergrond hebben.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Sliedrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Sliedrecht