Vacature Java Developer met Kafka voor Realtime Data - Zeist

Zeist

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze hebben hier momenteel een team van 2 binnen Java Development en ze zoeken nu uitbreiding van hun team. Je gaat hier al bestaande omgevingen en applicaties beheren en daarnaast werk je ook aan nieuwbouw binnen Java. Je gaat hier veel werken met Kafka en het zou een grote pré zijn als je hier al mee werkt. Mocht je er nog niet mee werken maar heel graag Kafka willen leren dan krijg je hier ook een prachtige kans.

Apache Kafka is een streaming platform (Opensource) waarmee je real-time data kan processen. Dit wordt steeds meer gebruikt en de combinatie tussen Java met Kafka is een hele fijne in gebruik. 

Je zit voor ongeveer 80% intern met je collega's en voor 20% werk je on-sight bij klanten. Het is op projectbasis en je gaat aan meerdere projecten tegelijk werken. Mocht je incidenteel naar klanten gaan dan kun je hierbij denken aan klanten in Zeist, Utrecht en Amsterdam. 
Het is hier echt de bedoeling dat je voornamelijk intern bezig bent. Je gaat hier als Back-end Java Developer aan de slag en daarbij ga je aan de slag met de nieuwste technieken. Je moet in ieder geval al minimaal 3 jaar Java OOP programmeren en het zou fijn zijn als je al met een aantal prachtige Back-end frameworks werkt (JSF, Hibernate, GWT, Spring MVC, Maven, Vaadin, Struts etc.).

Aangezien je naast nieuwbouw ook werkt aan bestaande omgevingen betekent dit dat het ook goed is dat je bijvoorbeeld andere talen zou kunnen lezen (bijvoorbeeld C++).
Het is de bedoeling dat het binnen deze organisatie een community ontstaat.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Java Back-end Developer;
- Kennis van relevante tools en frameworks, oa Spring, Hibernate, Struts;
- Je bent bereid om af en toe On-sight bij een klant te zitten;
- Je vindt het niet erg om hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben;
- Je bent communicatief vaardig;
- Kafka ervaring is een pré;
- Je krijgt graag de mogelijkheid om in jezelf te investeren en te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Met ongeveer 3 tot 4 jaar ervaring krijg je zit je in een salarisrange van €4500,- tot en met €5200,-. Een bonusregeling, een lease auto (of als je wilt kilometer vergoeding) hoort bij de functie. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor opleidingen/cursussen/trainingen.

Wil jij aan de slag op deze technisch hoogstaande projecten en met Java & Kafka aan de slag?

Reageer naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een IT dienstverlener die bedrijven helpt met het oplossen van hun technische vraagstukken. De organisatie streeft naar langdurige klantrelaties waardoor ze een heel divers klantenportefeuille hebben opgebouwd. De organisatie is een middelgrote organisatie en telt op dit moment zo’n 60 medewerkers. Maar ze zijn nog altijd groeiende, mede omdat ze op het gebied van Data Analytics echt een voorsprong hebben op hun concurrenten. Daarnaast werken ze veel met Java en zit hier een gezonde mix van jong en oud die elkaar samen naar een hoger niveau tillen. Ze hechten bij deze organisatie waarde aan teambuilding, klantgerichtheid en een open en fijne werksfeer.

Momenteel zoeken ze naar een Java Developer met minimaal 3 jaar Back-end ervaring die met Kafka kan/ wilt werken. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging waarbij je deel bent van een prachtige organisatie? Ze hebben hier prachtige arbeidsvoorwaarden en willen je graag toevoegen aan hun team!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Specialist in Zeist
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist