Vacature PLC Software Engineer bij een prettige werkgever - Zeist

Zeist

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De passie voor techniek komt hier helemaal tot zijn recht. Je gaat hier samen met een paar andere PLC’ers aan mooie projecten werken. Taken zoals het programmeren en in bedrijfstellen van diverse besturingssystemen horen er natuurlijk ook bij. Je zult voornamelijk gaan werken met Siemens S7 maar ook andere PLC merken ga je niet uit de weg. Ook het opstellen van specificaties, het onderhouden van klantcontacten en het schrijven van manuels behoren ook tot je takenpakket.

Zij zijn hier op zoek naar iemand die een goede instelling heeft een kan zorgen voor een aangename sfeer. Je steek hier echt de handen uit de mouwen en je stelt vragen wanneer je ergens niet uit komt. Het werkt speelt zich grotendeels op kantoor af, zo’n  70% van de tijd. De overige tijd zal op locatie bij de klant gebeuren, zowel in binnen als is buitenland.
 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
- Bij voorkeur een technische opleiding
- Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring als PLC Engineer
- Je hebt kennis en ervaring met PLC engineering, bij voorkeur met Siemens S7
- Je bent reisbereid, ook internationaal

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Prima primaire en secundaire voorwaarden. Uitgebreide mogelijkheden tot zelfontplooiing middels opleidingen.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan een vijf decennia is deze organisatie een specialist in de wereld van elektrotechniek. Het is een vrij grote organisatie met meerdere vestigingen in Nederland met 80 medewerkers. Het bedrijf houdt zich bezig met zowel software als hardware oplossingen over heel de wereld.  De voornaamste sectoren waarin deze organisatie werkzaam zijn veelal de maritieme en offshore sector, energie en attractie en diverse speciaal machinebouwers, met focus op de aandrijf en besturingstechniek.

De sfeer binnen de organisatie is erg prettig en kan omschreven worden als informeel en familiair, waarin er aan de hand van een open organisatie structuur met elkaar samengewerkt wordt. Naast een aantal mede PLC engineers behoren ook hardware engineers, paneelbouwers en buitendienst monteurs tot je collega’s.Er wordt hier gewerkt aan zowel Turn Key projecten alsook specialistische deel projecten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Zeist
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist