Vacature Angular developer gezocht voor klein maar sterk team! - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze zoeken versterking op de Front-end waarin je met Angular aan de slag zal gaan. In deze functie wordt er een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je gaat de interface verder uitbouwen die gehost wordt in de cloud. De applicatie is beschikbaar als web- en mobiele applicatie dus je zult aan beide kanten gaan werken. Daarnaast zul je natuurlijk met JavaScript en de daarbij behorende technieken gaan werken. Door de zelfstandigheid van de functie krijg je de mogelijk om te experimenteren met nieuwe technieken.

lees meer

Functie-eisen

- Minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Je spreekt en schrijf zowel Engels als Nederlands;
- Je hebt minimaal vier jaar ervaring met Angular;
- Je hebt kennis van JavaScript, HTML en CSS;

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Hier staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een stevig salaris. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook erg goed. Ook je persoonlijke ontwikkeling staat hier centraal waardoor je ook op dat vlak, mits je dit wil uiteraard, voldoende mogelijkheden krijgt.

Klinkt dit goed? Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Ted Bronkhorst door te bellen naar 06 39079828 of door een mail te sturen naar [email protected]!


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze kleine maar snelgroeiende organisatie in Amsterdam-Noord zoekt uitbreiding op de Front-end. De organisatie bestaat uit 10 enthousiaste medewerkers waarvan de helft verantwoordelijk is voor development. Zij hebben een product ontwikkeld dat gebruikt wordt voor urenregistratie die voor veel bedrijven inzetbaar is, van de ZZP-er tot aan grote organisaties. Dat doen ze niet alleen voor de Nederlandse markt, want ze hebben ook internationale klanten. Mocht je het leuk vinden om een keer te gaan kijken en werken bij één van deze internationale klanten dan is dat zeker mogelijk!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam