Vacature Informatie Analist Publieke Sector op prachtige locatie! - Houten

Houten

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior Informatie Analist Publieke Sector maak je op zowel procesmatig als op technisch niveau analyses. Bij de start van een project stel je doelen op en zorg je ervoor dat deze doelen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Hierbij zijn een aantal zaken van belang: kostenefficiëntie, innovatie, privacy / informatiebeveiliging. Je brengt dus eerst de verwachtingen in kaart en daarna de requirements en doelen. Je brengt de processtromen in kaart en stuurt de softwareontwikkelaars aan op het technisch ontwerp en de realisatie. Jij rapporteert dan vervolgens weer aan de manager. Kortom, het is een zeer belangrijke functie binnen deze organisatie. Als Informatie Analist draag je hier niet alleen zorg voor het analyseren van processen binnen projecten, maar ben je ook meewerkend voorman en stuur je anderen aan (projectmanagement).

lees meer

Functie-eisen

– WO werk/denkniveau;

– Senior ervaring als Informatie / Business Analist / Projectmanager binnen de publieke sector;

– Ervaring met software ontwikkelingstrajecten;

– Ervaring met privacy gevoelige informatie: informatiebeveiliging, privacy wetgevingen etc.;

– Ervaring met de Agile werkwijze;

– Je bent iemand met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag heel nauwkeurig;

– Pré: Rijbewijs (kantoor is niet makkelijk met OV te bereiken).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden binnen deze organisatie zijn goed.
Zo ontvang je onder andere een marktconform salaris o.b.v. jouw ervaring, is er een reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling voor handen en nog veel meer! Tevens werk je op een heerlijke locatie in de natuur.

Pak jij deze bijzondere mogelijkheid met twee handen aan?
Dan ontvang ik graag je reactie + cv op [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een organisatie die een hoog maatschappelijk doel dient ben ik zoekende naar een Informatie Analist. Deze semi-overheidsorganisatie is absoluut geen ‘beleidsorganisatie’ waarbij besluiten of initiatieven eerst door allerlei managementlagen moet. In tegendeel, het is een organisatie die veel digitale informatie in weinig tijd moet verzamelen op een veilige manier. Om deze digitale informatie-uitwisseling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen wordt er gewerkt met de nieuwste technieken, veel technische specialisten en wordt er Agile gewerkt. Je zou het dus kunnen zien als een Data Driven organisatie binnen de publieke sector: d.m.v. hun dataplatform worden er belangrijke keuzes gemaakt. Deze data is zeer privacy-gevoelig en daarom gaat de voorkeur uit naar iemand die ervaring heeft in de publieke sector / met privacy gevoelige gegevens.

De organisatie is gevestigd in een zeer rustige omgeving in Houten. Omdat het kantoor omringd is door natuur kan je hier in je pauze heerlijk genieten van een wandeling met je collega’s. Ondanks de professionaliteit van de organisatie zijn de collega’s onderling zeer informeel en betrokken. Om up to date te blijven werken ze nauw met elkaar samen. Tevens bieden ze hier een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten