Vacature Software Engineer PLC voor technisch uitdagende projecten - Deurne

Deurne

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat hier zelfstandig aan de slag als Software Engineer met het schrijven van PLC  en SCADA software. Tevens ga je SCADA system configureren. Daarnaast ga je je bezig houden met het schrijven van functionele specificaties, bedieningshandleidingen , FAT en SAT protocollen. Ook sta je in contact met klanten en ondersteun je bij het uitvoeren van berekeningen.

Functie-eisen

- Een relevante afgeronde HBO opleiding
- PLC kennis
- Werkervaring op projectbasis in de richting van industriële automatisering
- Goedlachs
- Pro-actieve werkhouding
- Nederlands communicatief vaardig

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, een goede werksfeer, winstdeling, een pensioen regeling, ruimte om je mening te delen en flexibiliteit.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit grote bedrijf kent meerdere vestigingen in Nederland en telt meer dan 200 werknemers. De core-business van deze organisatie is industriële automatisering in de ruimste zin. Het bedrijf richt zich niet alleen op automatisering van machines maar ook op de automatisering van hele fabrieken. Dit doet men voor de gaafste multinationals in de industrie.

Er heerst een informele sfeer binnen dit mooie bedrijf waar er wordt samengewerkt met de best mensen in het vakgebied. Het bedrijf kent uitdagende projecten, waarbij het innovatieve oplossingen centraal staan.

Je toekomstige werkgever vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, dit wordt dan ook gestimuleerd in de organisatie. Dit uit zich in de organisatie door het beschikbaar stellen van training- en opleidingsmogelijkheden, hierdoor kan je jezelf blijven ontwikkelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Software Engineer in Deurne Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Deurne