Vacature BI Consultant Informatica (+ aantrekkelijk bonussysteem) - Nieuwegein

Nieuwegein

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je zal als consultant aan de slag gaan en dus veelal bij de klant op locatie zitten. De projecten zijn vaak back-end georiënteerd en daarom zijn ze op zoek naar een consultant met ervaring in Datawarehousing, OLAP, modellering, Advanced Analytics, ETL, data kwaliteit en/of data migratie. Natuurlijk is jouw kennis van rapportages en dashboarding meer dan welkom, maar de kern ligt in de back-end werkzaamheden. Het is van belang dat je een ondernemend en zelfstandig karakter hebt waarbij je met passie en plezier je werk doet. Je ben goed in het vertalen van de informatiebehoeften naar prachtige IT oplossingen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met diverse tools van Informatica, bijvoorbeeld Integration Cloud.

lees meer

Functie-eisen

– HBO/ WO geschoold;

– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Business Intelligence en datawarehouse projecten met Informatica;

– Je bent in staat om volledig zelfstandig te opereren;

– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

– Je hebt humor en houdt van gezelligheid op z’n tijd.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een BI Consultancy club gevestigd in het mooie Utrecht. Hier werken momenteel 10 Consultants die werken aan uiteenlopende, dynamische en vaak langlopende projecten. Ze hebben klanten als Nationale Nederlanden, Stedin, Heineken en de Rabobank. Ze zijn veelal Microsoft georiënteerd en werken op een hoog niveau met de nieuwste technieken.

Bij deze organisatie vinden ze het belangrijk dat hun werknemers happy zijn. Zo hebben ze hier een zeer aantrekkelijk bonussysteem waardoor je absoluut boven marktconform zult verdienen. Hard werken wordt op de juiste manier beloond. Jouw individuele inbreng wordt gewaardeerd en je zal gestimuleerd worden om je te blijven ontwikkelen. Je krijgt jaarlijks namelijk €5000,- aan opleidingsbudget. Tevens worden hier elke maand een leuk uitje georganiseerd om de teambuilding te bevorderen. Ook deelt het team regelmatig kennis om elkaar te ondersteunen.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze zoekende naar een Consultant die gespecialiseerd is in Informatica producten. Je kan hier meteen een vast contract krijgen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt hier de mogelijkheid om ondernemerschap te combineren met de zekerheden van een vaste baan. Je krijgt bij deze organisatie meteen een vast contract. De voorwaarden zijn ontzettend goed, je ontvangt hier namelijk een vast salaris, ook hebben ze een prachtig bonussysteem. Je bonus kan zo oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Je krijgt ook een telefoon en laptop naar keuze en daarbij een vrij te besteden mobiliteitsbudget van €850 euro per maand. Gebruik je het mobiliteitsbudget niet? Dan krijg je dit bedrag bovenop je maandelijkse salaris. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met een opleidingsbudget van €5000,- per jaar. Je krijgt 25 vakantiedagen en ze hebben ook nog een goede pensioensregeling. Tot slot ontvang je bij jouw indiensttreding ook nog een hele leuke verrassing.

Interesse? Ik hoor heel graag van je. Stuur je CV naar [email protected] of bel mij op 06 25 26 94 23 / 088 88 33 030. Dutch speaking candidates only!


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein