Vacature Frontend .NET Desktop Dev met goede XAML kennis gezocht! - Nootdorp

Nootdorp

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Windows Frontend Desktop Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van de Frontend van Desktop applicaties. Je komt terecht in een Frontend team bestaande uit zo'n 10 Frontenders. Elk hebben zij hun eigen specialisme (bijvoorbeeld mobiele- of webapplicaties) waarbinnen jij samen met 1 collega je gaat richten op de desktop tak. Je werkt dus straks aan volledig op zichzelf staande applicaties, zonder koppelingen met het web. Hierbij is, naast .NET, goede kennis van XAML belangrijk. Is dit jouw tak van sport? Solliciteer dan direct!

Je komt te werken aan de belangrijkste applicatie van het bedrijf, die jij (samen met je directe collega, die dezelfde functie als jij bekleedt) veel verder gaat uitbouwen en moderniseren. Een voorbeeld van een nieuwe feature die jij kunt gaan ontwikkelen is bijvoorbeeld een videofunctie, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om te videobellen. Dit is niet een tijdelijk project; deze organisatie neemt jou graag in dienst voor de lange termijn. Zij groeien hard en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ook relevante diploma's;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Desktop Developer met C#/NET;
- Je hebt goede kennis van XAML;
- Je bent een teamplayer, proactief en ambitieus, maar je kunt ook zelfstandig heel goed werken; 
- Je hebt passie voor het vak;
- Je bent op zoek naar een vaste baan waar je voor jaren kunt blijven werken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed! Zo start je direct met een vast contract. Het bedrijf is financieel zeer gezond en heeft grote ambities. Ze schromen dan ook niet om goede salarissen te bieden om goede developers naar binnen te trekken. Denk bijvoorbeeld aan 4500 euro bruto per maand plus bonusregeling (afhankelijk van factoren), vrijheid, keuze uit type laptop, opleidingsmogelijkheden en meer. Ze zijn op zoek naar mensen die zich voor de lange termijn willen verbinden aan de organisatie en met ze meegroeien.

Daarnaast kom je te werken in een informeel team met een platte structuur waar je simpelweg met plezier gaat werken.

Interesse in deze uitdagende vacature? Dan ontvang ik graag je CV op [email protected] Voor vragen ben ik te bereiken op 0618988144!


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze groeiende organisatie in Den Haag ben ik momenteel zoekende naar een Frontend .NET Desktop Developer met enkele jaren ervaring en ervaring met XAML. Het bedrijf waarin je komt te werken bestaat uit 40 gemotiveerde collega's en gezamenlijk maken zij geavanceerde oplossingen voor de telecommunicatie branche, voornamelijk in de business-to-business markt. Aangezien het bedrijf steevast blijft doorontwikkelen, is men een steeds belangrijke speler binnen de branche en kunnen ze grote bedrijven rekenen tot hun klantenbestand. De huidige ontwikkelingen rondom Corona zorgen er daarnaast voor dat de vraag naar hun product nóg groter wordt en er is dan ook ruimte voor versterking op development vlak. 

Het bedrijf heeft ook kantoren in het buitenland maar dit zijn enkel saleskantoren. Het toont echter wel de internationale ambities van het bedrijf. Alle development werkzaamheden vinden plaats op het kantoor in de regio Nootdorp en je hoeft dan ook niet naar klanten toe. Kenmerkend voor de organisatie is het flexibele en meedenkende karakter. Het personeelsverloop is dan ook laag en de medewerkerstevredenheid hoog.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Nootdorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nootdorp