Vacature Senior Fullstack .NET Developer bij zeer mensgerichte club! - Boxtel

Boxtel

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Fullstack .NET Developer ga je aan de slag met de nieuwste .NET technieken binnen een divers en multidisciplinair Scrum team. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van goede interfaces maar bent ook in staat om de back-end koppelingen voor je rekening te nemen. Als Senior ben je in staat om zaken zelfstandig op te pakken en actief mee te denken over verbeteringen. Tevens leer je graag de Junior/Medior developers nieuwe skills. Ze werken hier onder andere met C#, .NET Core, Azure Cloud, Docker en Azure DevOps. De code die wordt geschreven zal direct effect hebben op een live omgeving. Kortom; uitdaging genoeg!

lees meer

Functie-eisen

– HBO Werk- en Denkniveau;

– Minimaal 5 jaar ervaring als Fullstack .NET developer;

– Je vindt het leuk om mee te denken en te coachen;

– Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal in woord en geschrift;

– Je bent gewend om te werken in een Scrum/ Agile omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden kan je hier met zekerheid goed noemen. Naast een mooi salaris ontvang je namelijk ook een winstdelingsregeling, een goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om parttime te werken, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen.

Maar wat door veel medewerkers van deze organisatie nog het meest gewaardeerd wordt: de mogelijkheid om écht jezelf te zijn, trots te zijn op de gemaakte applicaties en met plezier naar je werk gaan.

Klikt goed, toch? Solliciteren kan via [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een innovatieve organisatie, veelal bestaande uit Software Developers, ben ik zoekende naar een Senior Fullstack .NET Developer die zich bij dit team wilt aansluiten. Ben jij iemand die persoonlijke klik net zo belangrijk vindt als het bouwen van complexe en innovatieve software oplossingen? Dan is deze functie jou misschien wel op het lijf geschreven! Werken binnen deze organisatie betekent namelijk dat je veel samenwerkt en wilt leren van elkaar, niet alleen om tot de meest efficiënte oplossing te komen maar vooral ook om leuk en goed je werk te kunnen doen. Hier kan jij als Senior een behoorlijke bijdrage aan leveren. Betekent dit dat elk initiatief eerst langs allerlei managementlagen moet ter goedkeuring? Nee, zeker niet. Dat past niet binnen de efficiënte werkwijze die deze organisatie hanteert.

Het kantoor is zowel van buiten als van binnen prachtig. Het heeft een hele huiselijke sfeer wat veel rust uitstraalt. Ook is er een bar, tafeltennistafel en dartbord aanwezig voor de nodige afleiding zo nu en dan.

Je komt te werken binnen een team van ongeveer 30 Software Developers. Samen bouwen jullie aan complexe (web) applicaties voor diverse projecten en klanten. Je bent hier niet de hele dag bezig met hardcore programmeren, je denkt ook mee met de klant over hoe innovatie in de producten steeds weer kan worden toegepast. Dit doe je niet op locatie bij de klant, maar gezellig op kantoor met vaste collega’s.

Ze zijn op zoek naar iemand die van plan is voor op de lange termijn te blijven. Ze bieden genoeg mogelijkheden om je, ook als Senior, te blijven ontwikkelen en genoeg uitdaging te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om parttime te werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Boxtel
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Boxtel