Vacature C# Developer gezocht voor klein, technisch bedrijf - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als C# Software Engineer kom je intern op kantoor te werken. Je bouwt aan zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor klanten. Een voorbeeld van een recent project, is bijvoorbeeld een logistiek systeem voor een grote ziekenhuisapotheker. Je gaat aan de slag met C#, ASP.NET, .NET Core, MSSQL, Javascript en meer. Je werkt voornamelijk aan de backend, maar zo nu en dan ook aan webapplicaties en mobiele applicaties. De oplossingen die hier aangeboden worden, worden meestal gekoppeld met bijvoorbeeld SAP systemen. Je stemt goed af met je collega's wie wat doet en samen leveren jullie altijd fantastische eindresultaten. Je gaat sporadisch langs bij klanten (denk hierbij aan misschien één keer per maand), dit zal zijn om klanten te ondersteunen bij de implementatie van de door jullie geleverde oplossing.

lees meer

Functie-eisen

- HBO/WO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar ervaring als C# Developer;
- Ervaring met ASP.NET, MSSQL, Javascript;
- Ervaring met .NET Core is een pré, mocht je dit niet hebben is het wel belangrijk dat je bereid bent je erin te verdiepen;
- Je bent communicatief sterk en representatief;
- Je vindt het niet erg af en toe bij klanten langs te gaan;
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een salaris dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt;
- Een contract voor 12 maanden, daarna vast;
- 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
- Een goede pensioenregeling;
- Studiemogelijkheden op kosten van de baas.

Klinkt dit als een goede volgende stap in jouw carrière en wil je graag solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan
0618988144
[email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een kleine, technische organisatie, gevestigd ten Zuiden van Eindhoven, ben ik op zoek naar een ervaren C# Developer. Je komt terecht in een bedrijf waar momenteel zo'n 10 man werken, waarvan er momenteel twee ook als C# Developer fungeren. Wegens succes is men voornemens om dit aantal voor het einde van het jaar uit te breiden naar vijf ontwikkelaars.

Het bedrijf is het beste te typeren als een systeemhuis op het gebied van (data)warehousemanagement. Zij leveren een totaalpakket aan klanten (zowel hardware als software), die de klanten kunnen gebruiken voor het versnellen van bedrijfsprocessen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een totaaloplossing op het gebied van barcodering, of een oplossing voor logistieke doeleinden. Er worden zowel standaard- als maatwerkapplicaties geleverd. Klanten variëren van kleine, lokale organisaties tot aan 's werelds grootste multinationals. 

De sfeer in de organisatie is informeel en er is sprake van korte lijnen. Er is 1 directeur, de rest van de medewerkers staat daaronder en rapporteert direct aan de directeur. De organisatie bestaat al bijna 20 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in haar branche. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven